donderdag 21 augustus 2014

Braun staafmixer spaghetti

Met de Braun Multiquick MQ3Spaghetti staafmixer bereid je ingrediënten in een handomdraai. Met de staafmixer pureer je soepen, smoothies en sauzen . De Braun Multiquick staafmixer MQ 3spaghetti is een onmisbare staafmixer voor de gepassioneerde thuiskok.

Bestel de Multiquick MQ3Spaghetti bij Staafmixershop. De staafmixer MQ3Spaghetti beschikt over een RVS staafmixervoet. Merk: Braun; Model: 0X22111135; Artikelnummer: 0X22111135; Garantie: Jaar . De Braun MQ 3Spaghetti is een praktische 550W-staafmixer.

Deze staafmixer wordt geleverd met een 3ml hakmolen, staafmixervoet, garde en 6ml . Accessoires: hakmolen, garde en maatbeker. Erg sterke staafmixer voor een goede prijs. Xcf;k heb vervanger mijn andere staafmixer van Braun (jaar) dit altijd prima ging, . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Deze krachtige Braun MQ3Multiquick spaghetti staafmixer heeft een vermogen van 5Watt. De MQ3spaghetti is makkelijk in gebruik, heeft 2 . Van sauzen tot soepen en van een omelet tot dipsaus; met de Braun MQ 3spaghetti behaal je gegarandeerd een perfect pureerresultaat.

Met de Braun MQ3staafmixer 5watt vermogen maakt u talloze recepten met een minimale inspanning. Mixen, mengen, kloppen, hakken en pureren kan allemaal met de Braun staafmixer! Met 5W is het een krachtig apparaat waarbij je keuze hebt uit 2 . BRAUN Staafmixer MQ3SPAGHETTI koop je op Kijkshop.


Maximaal korting op elke Braun staafmixer aanbieding! Klik hier voor de meest recente Braun staafmixer aanbieding op Dagaanbiedingen. De Multiquick MQ 3pasta staafmixer helpt u om makkelijk uw favoriete pastasauzen te bereiden. De braun multiquick mq90gourmet is de meest uitgebreide staafmixer die braun u te bieden.


Braun MQ3spaghetti Multiquick staafmixer voor € 44.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts