vrijdag 29 augustus 2014

Sharp magnetron klok instellen

Download hier gratis uw Sharp Magnetron handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. In de handleiding heb ik gezien dat het W is bij 2V Gesteld op 21-12-20om 10:49.

MAGNETRONOVEN MET SENSOR, GRILL EN CONVECTIE. Als u de klok opnieuw wilt instellen, volgt u nogmaals het bovenstaande voorbeeld. Klik hieronder voor de handleiding van uw Sharp Magnetron.


Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?

Bekijk en download hier de handleiding van Sharp R-7EMagnetron-Oven (pagina van 24) (Nederlands). Ook voor ondersteuning en handleiding per email. Staat de handleiding van uw Sharp Magnetron er niet tussen?


Vraag de handleiding die u zoekt aan via de 'handleiding aanvragen' pagina en we gaan graag . Vind hier alle reviews over de Sharp R-9INW bij Coolblue. Home Witgoed Apparatuur Magnetrons Sharp Magnetrons Sharp. De Sharp R971INW combimagnetron is voorzien van handige tiptoetsen. Toen wilde ik de klok instellen en bleek dat deze er niet op zit.


Wij feliciteren u met uw nieuwe magnetron, die u voortaan.

Veuillez contacter votre revendeur SHARP qui vous informera des. Een magnetron met veel functies, kant-en-klare instellingen voor verschillende produkten en zowel een. De combi magnetron moet regelmatig worden schoongemaakt en etensresten moeten. Stel de klok in met de + en- toetsen: Tijdens het instellen zullen de . Vermogen: 9watt; Vermogen oven: 14watt; Vermogen grill: 13watt; Vermogenstanden magnetron: 5; Magnetron - grill: Ja; Magnetron - oven: Ja . Hoe stel ik de klok in van mijn magnetron? Kijk in de handleiding voor het instellen van de klok.


U kunt de handleiding downloaden via ons . Do not use harsh abrasive cleaners or sharp metal scrapers. Deze stijlvolle Sharp R-970W Combimagnetron is een ware aanwinst voor je keuken. Er is geen continueklok en spit aanwezig dat is wel even wennen, maar met een los klokje is de eerste aanpassing alweer afgesloten. De knop met het klok-symbool klok indrukken en. Sharp keukenapparatuur met een hoger IQ tijdens IFA 2016.


Weinig gebruikt merk sharp magnetron grijs 7watt wegens verhuizing. Wij hopen dat dit SHARP R-2handleiding nut zal zijn voor jou. EC-Bereiden Frozen Gratin xEC-Bereiden Rijst bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts