vrijdag 8 augustus 2014

Multigrill

Bestel de EP82Multi Grill bij Contactgrillshop. De Princess Contactgrill 1124Multi Sandwich Grill met uitneembare grillplaten is geschikt voor vis, vlees, groenten, tosti's, panini's, etc. Princess 1125Multi Grill 4-in-Multicolour.

Contactgrill, tosti- en wafelijzer in een. Eenvoudig te wisselen middels de verschillende platen. Contactgrill, tosti- en wafelijzer in één.

De Princess 1125Multigrill in is een contactgriill die door de verwisselbare platen als tosti- en wafelijzer en als tafelgrill kan functioneren. De Princess 1125Multi Grill 4-in-Contactgrill is een contactgrill, tosti- en wafelijzer in één. De uitneembare platen zijn allen voorzien van een . Losse grill platen voor de Espressions Multi Grill.


Reinigingstool voor het schoonmaken van de grill platen van de Espressions Multi Grill. Multifunctionele grill met verwijderbare en verwisselbare grillplaten. Deze grill is geschikt voor het grillen van vis, vlees, groenten, voor het maken van tosti's, .

Contact Grill met afneembare platen, merk Espressions of Australia Deze multi grill bereidt in korte tijd al uw grill maaltijden: vlees, vis, tosti, panini of groente . De Multi Grill biedt de mogelijkheid om in korte tijd perfecte tosti's en panini's te maken, maar is ook ideaal om vis, vlees en groenten mee te grillen. De Princess Multi Grill in is een contactgrill, tosti- en wafelijzer in één. De platen zijn eenvoudig te wisselen en zijn voorzien van een antiaanbaklaag, dus . Princess multi grill 1125Deze 4-in-multi grill is ideaal om binnen no-time allerlei verschillende gerechten te bereiden. Bak de lekkerste panini's, grill je vlees aan tafel of gebruik deze multigrill Contact Grill van Princess als elektrische barbecue.


Creëer uw lijstje en ontdek hoe wij shoppen gemakkelijker leuker voor u . Multi Grill is een contactgrill, tost-ijzer en wafelijzer in één. De verschillende platen zijn eenvoudig te wisselen. Steak and eggs may seem like a treat reserved for breakfast at your favorite local diner, but the Hamilton Beach 3-in-MultiGrill gives you the flexibility to make .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts