woensdag 6 augustus 2014

Elektrische koelbox voor in de auto

Een autokoelbox is namelijk uitgevoerd met een Volt aansluiting waardoor u de. Handige elektrische koelboxen voor op de camping of in de auto vindt u op koelbox-expert. Op zoek naar de beste Auto koelbox Vergelijk het ruime assortiment Auto.

Campingaz Classic elektrische koelbox Classic Powerbox. Het nadeel van beide koelboxen is dat ze nogal wat geluid. Koelboxen hebben een thermo-elektrisch, een absorptie, een . Een auto koelbox is er in vele soorten, zo zijn er absorptie koelboxen, thermo elektrische koelboxen en compressor koelboxen. Tegenwoordig zijn er ook elektrische koelboxen.


MobiCool en Ezetil zijn bekende merken elektrische koelboxen. De meeste modellen zijn op 12V (in de auto) en op 230V (op het stopcontact) aan te sluiten. Auto koelboxen vind je bij Koelkaststore.


Thermo-elektrische koelbox; 12V en 230V aansluiting; liter inhoud. Nu heb ik een electrische koelbox gekocht die op DC en AC werkt. Wat is een 12V Koelbox 12V koelboxen zijn een gesofisticeerde variatie van de standaard ijskoelbox, een combinatie van de nieuwste . Niet alleen praktisch voor in de auto, maar ook voor een dagje uit of op vakantie.


Tristar KB-72Thermo-elektrische Koelbox - l - Blauw.

De laatste jaren zijn er steeds meer en steeds goedkopere elektrische koelboxen te koop. Koelboxen koopt u bij Blokker: voordelig en vertrouwd! Tristar KB-72elektrische koelbox - liter.


Op vakantie met de auto naar een lekker warm land. De elektrische koelboxen houden zichzelf koud door elektriciteit. De Tristar volt thermo-electrische koelbox heeft een inhoud van liter en koelt tot °C onder omgevingstemperatuur.


Wij willen ook een elektrische koelbox meenemen in de auto. Na het lezen van deze tips denk ik niet dat wij hem gaan aansluiten op 12V. Koelboxen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Ik ben mij aan het orienteren op het gebied van electrische koelboxen, volt. We hebben maar een kleintje nodig, ruwweg x x cm.


Koelbox voor auto - Blauw, Aansluiting: Sigarettenaansteker of netstroomadapter, Koeling: -14°C onder . Uw elektrische koelbox vergelijken en kopen in het gamma van elektrische koelboxen bij Vanden Borre. Gratis snelle levering of afhaling in winkel. Deze Travellife elektrische koelbox heeft naast de gebruikelijke koelfunctie ook een warmhoudfunctie. Door het omdraaien van de elektrische aansluiting . In de ecostand is de koelbox zeer energiezuinig.


Heb je een groter elektrisch verbruik dan wat de alternator kan leveren, dan . Wat zijn jullie ervaringen met electrische koelboxen? Wat ik zoek is een niet al te grote koelbox van zo'n liter die zowel in de auto als in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts