donderdag 17 juli 2014

Wijnkoeler rvs

Tooltip: VacuVin Rapid Ice - Wijnkoeler - RVS; Kleur: Zilver; Afmetingen zonder verpakking (b x h x d): 1x x 2cm; Afmetingen inclusief verpakking . RVS dubbelwandige wijnkoeler van Bar Craft. Houd je wijn of andere dranken langer koel in deze stijlvolle RVS wijnkoeler.

Wijnkoeler van RVS - met Ringoren - Liter - 19cm x 19(h)cm. Deze mooi uitgevoerde wijnkoeler gemaakt van RVS heeft een elegante uitstraling. Vul hem met ijs en u kunt er met gemak een fles wijn in kwijt van Liter.


Probeer nu de Vacu Vin Wijnkoeler RVS bij De Drie Dennen.

Met de Elegant Cooler heeft u geen last van ijs, water of natte labels die van de fles afvallen. Wijnkoeler dubbelwandig van RVS, doorsnede 1cm en 1cm hoog. Bestel WIJNKOELER RVS DUBBELWANDIG uit Bar- en restaurantbenodigdheden voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product, Geef als eerste een beoordeling en klik hier. De Wijn Koeler Elegant van Vacuvin zorgt voor actieve koeling van uw wijn zonder gebruik te maken van ijs. Met de Rapid Ice wijnkoeler koel je jouw flessen wijn tijdens het serveren bij een diner, zonder gebruik te maken van ijs! De design wijnkoeler RVS is een schuine wijnkoeler van hoge kwaliteit. De voet van de wijnkoeler is extra verzwaard zodat deze niet om kan vallen.


Bestel de wijnkoeler stick nu met enorme korting! De Wijnkoeler RVS C3is een prachtig strak model van uitstekende kwaliteit. De wijnkoeler doet zijn werk zoals mag worden verwacht en zou dus een van de . De juiste prijs voor een Vacu Vin Rapid Ice Wijnkoeler - RVS vind en vergelijk je op KIESKEURIG.


NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts