maandag 14 juli 2014

Lattiz melk bestellen

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor professionals. De beste kwaliteit melkschuim met de snelheid van druk op de . Deze melk bag-box is geschikt voor de Lattiz melkopschuimer.

Deze melk bag-box is geschikt voor de Lattiz melko. Met deze melkopschuimer van Severin maak je de lek. Eén derde van de koffie die in de horeca wordt bestel is een cappuccino of een. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor .

Met Lattiz maken u en uw mederwerkers in een handomdraai melkschuim van constante . De Lattiz van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het ultieme. Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Lattiz is een melkschuimmachine waarmee je in een minuut cappuccino's kunt maken. Snel, eenvoudig en onderhoudsvriendelijk.


Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van . Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL: Lattiz bag-in-box melk is gemaakt voor de. Prijzen zien in de webshop; Direct bestellen vanaf 39-; Profiteren van .

Lattiz melkschuim, altijd op voorraad dankzij Hageman. Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Met slechts één druk op de knop kan u iedereen laten genieten van het beste melkschuim voor . De Lattiz-melk bezit de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante barista kwaliteit. De bag-in-box resulteert in minder afval, want de 1porties . FrieslandCampina ontwikkelde Lattiz, een automatische melkschuimmachine, die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden een . Speciaal voor klanten van Lattiz is er onze webshop.


Hier vindt u alle producten van Lattiz die u nodig heeft. Voordelen van de webshop: Bestellen van de . Een speciaal ontwikkelde bag-in-box voor de Lattiz machine. Een bag-in-box bevat 1porties – vergelijkbaar met 1liter gewone melk. CAPPUCCINO'S UIT VERPAKKING In de Lattiz machine plaatst u de speciaal ontwikkelde bag-in-box. Deze bevat liter geconcentreerd melkproduct met . Deze week introduceerde FrieslandCampina Lattiz, een melkschuimmachine voor de horeca die in een mum van tijd melkschuim maakt.


De nieuwe revolutionaire melkschuimmachine LATTIZ geplaatst met filter nu. Een derde van de bestelde koffies is een melkkoffie, zoals cappuccino of latte macchiato. Hallo, hier is de Lattiz, de revolutie voor melkschuim in de horeca.


Met de Lattiz zet je cappuccino's per minuut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts