maandag 28 juli 2014

Ophanghaken schilderij

Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen. Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere . Duraline ophanghaak J-vormig enkel grijs 25xcm.

Hier vindt u alle ophangdraden en schilderij ophang haken voor schilderij ophangsystemen van Artiteq. Kies uit de verschillende ophangdraden en ophangkoorden. Magnetische schilderijhaken zijn ideaal voor stalen wanden. In aanvulling op de uitgebreide reeks van flexibele schilderij ophangsystemen STAS biedt ook een breed scala aan ophanghaken en koorden, .

Duimen, haken en ogen schroeft u vast aan de muur of bijvoorbeeld een balk om er daarna iets aan te bevestigen of op te hangen. STAS biedt een breed scala aan ophanghaken en koorden, scheidingswandhaken en diefstal vertragende haken om uw schilderijen, foto's en andere . STAS Schilderij Ophangsystemen; Ophangsystemen - Webshop Keurmerk. Ophangsystemen - Lijstenmakerij shop voor inlijsten op maat en schilderij ophangsystemen met veel inlijst benodigheden. Kies hier de ophanghaak die past bij het gewicht en het ophangprincipe van uw schilderij of fotokader. Schilderijen ophangen, fotolijsten ophangen en verplaatsen is eenvoudig met onze ophangdraden en haken.


Neem contact met ons op voor meer informatie. Praxis heeft een ruim aanbod haken voor verschillende doeleinden. Een mooi schilderij boven de bank, je laatste vakantiefoto's op de muur van de gang, een .

Set voor het ophangen van (foto)lijstjes en schilderijen. Inhoud: haakjes, zaagtand haken, schroeven met oog, spijkertjes en meter staaldraad. Uw voornaaUw e-mailadres: Home; ophanghaken.


Koorden en haken vormen stap en en maken uw ophangsysteem compleet. De keuze voor een haak en koord is afhankelijk van het gewicht dat u wilt gaan . Schilderijhaken nagels nu bij HORNBACH kopen! Schilderijhaken nagels: Laagste prijsgarantie, ruime keuze, dagen retourrecht, ook in de vestigingen.


Verlichting om uw schilderij uit te lichten op de wand. Compleet assortiment schilderij ophangsystemen. In de kast zitten uittrekrekken met een gaasmaat van x mm waar de schilderijen door middel van haken aan opgehangen kunnen worden.


Met het inklikken van de draden met ophanghaken naar keuze, wordt het ophangen van een schilderij zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Doosje met spijkers, ophanghaken,schilderijhaken, punaises, prikkersen een staalkabeltje. Alles wat nodigis om een schilderij of poster te bevestigen. Deze haakjes zijn geschikt voor schildersdoeken met een dikte van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts