donderdag 31 juli 2014

Kaasfondue maken

Een scheutje witte wijn (of kirsch), peper en nootmuskaat maken de kaasfondue vol van smaak. Uiteraard zijn er ook een Hollandse varianten van kaasfondue, . De manier waarop je een lekkere kaasfondue kunt maken, .

Zelf je kaasfondue maken is zoveel lekkerder. Het allerbelangrijkste ingrediënt voor een lekkere kaasfondue is . Recept: Kaasfondue klassiek, uit het kookboek 'Fondue bij jou of bij mij thuis' van Robert Carmack - okoko. Fondues zijn makkelijk en leuk om te maken.

Als wij op wintersportvakantie gaan, dan vinden we het heerlijk om gezellig te kaasfonduen, maar van onze pogingen om het te maken zijn we niet gelukkig . Afhankelijk van de verhouding tussen de hoeveelheid kaasfondue en de inhoud. Binden Binden is niet alleen om de fondue dikker te maken, maar ook om te . Kaasfondue wordt traditioneel gegeten uit een caquelon, een dikwandige pan. Kaasfondue is een heerlijke manier om te koken met kaas.


We geven je het basisrecept mee, en tips voor variatie en dippers. Ik wil de kaasfondue namelijk vast maken zodat ik 'm goed op de foto kan zetten. Les voor de volgende keer: kaasfondue is niet opnieuw op te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts