donderdag 31 juli 2014

Liftware lepel prijs

Liftware's selection of stabilizing and leveling handles and attachments are designed to help people with hand tremor or limited hand and arm mobility retain . De Liftware elektronische lepel en vork met ingebouwde sensoren maken eten een stuk makkelijker. Liftware herstelt de onafhankelijkhei het vertrouwen, en de waardigheid van mensen met tremoren.

Het bedrijf Lift Laps ontwikkelde de Liftware lepel voor mensen die last hebben van bevende handen. In het handvat zitten sensoren die elke beweging meten . De lepel – Liftware genaamd – is door onderzoekers en engineers speciaal ontwikkeld voor mensen met een tremor. Het Amerikaanse bedrijf Lift Labs brengt in september een lepel op de markt die de.

De Liftware Spoon komt met een bijbehorende app die . De Liftware lepel helpt mensen met Parkinson om normaal te kunnen eten. Parkinson patiënten hebben last van een zware trilling in hun lichaam. Overzicht hulpmiddelen bij de ziekte van Parkinson.


ARC-pen; Gyroglove; Liftware lepel; Scootmobiel, rolstoel en aangepast huis; Slimme wandelstok; Smovey . Google-lepel laat Parkinson-patiënten weer zelf eten. In klinische onderzoeken bleek de Liftware lepel gemiddeld minder te trillen dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts