maandag 7 juli 2014

De hollandsche tuyn leiderdorp

De Hollandsche Tuyn is een gezellig café restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp. Bij restaurant De Hollandsche Tuyn in Leiderdorp eten?

Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Hollandsche Tuyn, Leiderdorp: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Hollandsche Tuyn, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Openingstijden Hollandsche Tuyn Restaurant De Hoofdstraat in Leiderdorp, alle Hollandsche Tuyn Restaurant De openingstijden en koopavonden in .

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Cafetaria Top 100. Het bedrijf in Bergen op Zoom maakt indruk door uit het . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en . Eetcafé restaurant De Hollandsche Tuyn in Leiderdorp met plattegrond. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer.


De Hollandsche Tuyn is een gezellig cafe restaurant. De Hollandsche Tuyn, Leiderdorp, Netherlands. Café - Restaurant De Hollandsche Tuyn, Leiderdorp.

Vind meer informatie over De Hollandsche Tuyn op dinnersite. Reserveer snel uw tafel bij Restaurant De Hollandsche Tuyn in Leiderdorp. Reserveren bij De Hollandsche Tuyn is helemaal gratis. Negen jaar geleden namen Saskia en Bas samen café-restaurant de Hollandsche Tuyn over. De Hollandsche Tuyn in Leiderdorp, Hoofdstraat 2 2351AK - Telefoonnummer, informatie en kaart van De Hollandsche Tuyn - Rubriek Restaurant.


Standortr; Andere Orte; Restaurants; Restaurant De Hollandsche Tuyn. De Leiderdorpse ondernemersvereniging hield haar jaarlijkse haringparty bij de Hollandsche Tuyn. Zien Doen; Eten Uit; Restaurants; Restaurant De Hollandsche Tuyn. Hollandsche Tuyn, Leiderdorp Picture: Restaurant de Hollandsche Tuyn - Check out TripAdvisor members' 1candid photos and videos of Hollandsche Tuyn. De Hollandsche Tuyn is een gezellig cafe restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp.


De Hollandsche Tuyn is een gezellig cafe restaurant . Het was gezellig druk gisteren op de haringparty van de Hollandsche Tuyn in Leiderdorp. Vishandel Hartevelt uit Katwijk leverde de échte . Specialties: De Hollandsche Tuyn is een gezellig cafe restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp. Het cafe bevindt zich aan de Hoofdstraatkant. De Hollandsche Tuyn is een gezellig café-restaurant gelegen in het oudste gedeelte van Leiderdorp. Het restaurant heeft voor een gedeelte uitzicht op de Oude . Kerkwijk Optreden ban plaatsen buitentaps en toiletwagen voor de Hollandsche Tuyn op Koningsdag 20van 09.


Journalist Frans Brocken kreeg zilveren erespeld van de gemeente Leiderdorp en gezellige haringparty bij de Hollandsche Tuyn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts