vrijdag 4 juli 2014

Bakplaat 90 cm

Vet opvang bakje; Afmetingen (b x h x d): 306x229x977; Artikelnummer: BP-2633AH; EAN: 8713016002969 . Met regelbare thermostaat en 'cooltouch' handvatten. Inclusief handig bakje om het vet in op te vangen. Deze ruime Tomado Teppanyaki bakplaat is uitermate geschikt voor het grillen van verschillende vlees- en vissoorten,. Huishoudelijk - BP-29Bakplaat XXL Teppan Yaki 90cm. XXL bakplaat voorzien van een grilloppervlak van maar liefst x 23cm.


Woonaccessoires - BP-29Bakplaat XXL Teppan Yaki 90cm.

Universele anti-aanbak bakplaat (45x35xcm). BP-26Bakplaat x cm - Grillplaat met bakgedeelte. BP-29Bakplaat x cm - Afneembare thermostaat.


Deze Tristar BP-29bakplaat XXL is een bakplaat van x cm, voor het bereiden van de maaltijden aan tafel. De plaat kan door de regelbare thermostaat . De LAAGSTE PRIJS voor een oven bakplaat cm betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.


De LAAGSTE PRIJS voor een bakplaat cm betaalt u bij Keukenloods. De bestron abp6plancha bakplaat zal een geweldige aanvulling zijn op uw keuken.

Boretti) inbouwapparatuur en accessoires op onze website of kom . Bereid uw favoriete eten met deze Azura teppanyaki-bakplaat. De bakplaat is uitgerust met een instelbare thermostaat voor het perfect bereiden van alle soorten . Geschikt voor Boretti fornuizen van en cm. Als accessoire biedt Boretti echter ook een volwaardige bakplaat, uitgevoerd in aluminium.


Smeg KITC9X Wandpaneel 90xcm Roestvrijstaal. Smeg KIT90X Wandpaneel 90xcm Roestvrijstaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts