maandag 26 maart 2018

Bosch wty87700nl aansluiten op afvoer

Ik begrijp de handleiding voor de aansluiting van de condenswaterafvoerslang niet van de Bosch WTY87700NL. Wat ik op het plaatje van de handleiding zie, . Aan de achterkant vlak boven de grond zie je twee slangetjes zitten en een koppel stukje.

Trek het slangetje los die (van achteren gezien) . Praxis laat zien hoe je een afvoerslang van een. De afvoerslang afhankelijk van de aansluitsituatie (A, B of C) met de rest van de . Energieklasse A++: voor een laag energieverbruik, tot zuiniger dan energieklasse A.

Bosch WTY87700NL warmtepompdroger met energieklasse A++, en een maximale. Het aansluiten op de waterafvoer van de wasmachine was wel even . Wanneer u een vraag heeft over de Bosch WTY87700NL kunt u die hier stellen. Een groot bijkomend voordeel van de Bosch WTY87700NL is dat deze veel. Het condenswater is direct af te voeren met een afvoerslang. De Consumentenbond heeft de Bosch WTY87700NL aan strenge tests onderworpen.


Wil je weten wat anderen van de Bosch WTY87700NL vinden? De Bosch Warmtepompdroger WTY87700NL Home Professional is een van. Naast de standaard afvoer in een condensbak, biedt deze droger ook de.

Onze benedendeur is nml te smal en we willen hem op de 2e verdieping aansluiten? Ik heb een Bosch WTL52condensdroger en wil deze graag aansluiten op een normale afvoer zodat ik niet steeds het lekbakje leeg hoef te . Bestel de BOSCH WTY87700NL nu bij Media Markt. Minpunten Aansluiting omzetten van opvang naar afvoer.


Vergelijk alle Bosch drogers en prijzen eenvoudig op Wassen. Condensdrogers, afvoerdrogers en warmtepompdrogers: Bosch maakt ze allemaal. Aansluit waarde De aansluitwaarde bij een wasdroger geeft aan hoeveel stroom (Watt) hij maximaal kan verbruiken.


De Bosch WTY87700NL Warmtepompdroger altijd voor de laagste prijs en veilig besteld via Wassen. Voorraad Verwachtte levertijd Aansluiten Afhalen Betalen. Volgens de voorschriften aansluiten op het stopcontact met randaarde,.


De Bosch wasdroger WTY87700NL HomeProfessional is niet meer leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts