woensdag 14 maart 2018

Fiskars snijmachine

Let op : passen alleen op de modellen vanaf . Het pakje bevat scherp blad (oranje snijmesje) om te snijden en 1 . Afmeting x cm en geschikt voor het snijden van papier tot inch.

Voorzien van een inch en cm aanduiding en een uitklapbare liniaal voor grote vellen. Snijmachines zijn handig, vooral als je grote stukken papier moet snijden. Nicer Dicer Magic Cube 12-delige snijmachine.


Fiskars Functional Form messen - stuks - mat.

Fiskars snijmachine portable sure cut paper trimmer 22cm A5. Fiskars snijmachine portable sure cut paper . Fiskars Snijmachine Procision 00kopen? Gratis Verzending en Direct Leverbaar bij De Kwast, de Grootste Online Winkel voor Kunstenaars en Hobby. Deze pizzasnijder van Fiskars heeft een stevig, nylon snijblad.


Hierdoor blijft de pizza nu nog minder aan de snijder . De Fiskars SureCut papiersnijder is zonder twijfel het paradepaardje onder de papiersnijders. Snijmachines - Fiskars SureCut large paper trimmer. Draagbare papiersnijder groot formaat 30cm A4.

Paper trimmer blades - Titanium Set van reservemes en mes voor inkepingen voor het rillen van . Snijmachines - Fiskars ProCision trimmer. Rolsnijmachine met dual railsysteem om te voorkomen dat het mes uitwijkt zodat een . Dat je papier rafelt heeft niet zozeer met je snijmachine te maken. Ik heb nu al zo`n jaar een snijmachine van Carl.


Fiskars SureCut LED Paper Crafting Trimmer 28mm Rotary Rolling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts