donderdag 29 maart 2018

Tafelkleed laten maken

Tafelkleed of tafelloper op maat laten maken online? Welkom bij Cottona, dé tafellakens-op-maat-webshop van Nederland! Bent u opzoek naar een tafelkleed op maat?

De tafellakens maken wij voor u op maat in ons eigen atelier. Bij Cottona kunt u deze stof laten verwerken tot een tafelkleed op maat. Full color bedrukte tafelkleden, zeer gedetailleerd.


Start met het online ontwerpen van je eigen tafelkleed met eigen foto's, logo en tekst. Wil je een tafelkleed met je smartphone of tablet maken? Zo groeide het idee verder tot wat het nu is: een unieke mogelijkheid om je eigen tafelkleed volledig naar jouw wens te laten maken. Bent u op zoek naar een tafelkleed in een afwijkende maat?


Na akkoord en ontvangst van uw betaling zullen wij het kleed op maat laten maken. Ontwerp al vanaf €je eigen servetten, tafellopers of tafelkleed. In sublimatie bedrukt met je eigen ontwerp, foto's, tekst of leuke cliparts uit onze collectie. Tafelkleden van hoge kwaliteit met opdruk naar keuze, ter aankleding van een standaard marktkraam (80×2cm).


Transform maakt bedrukte tafelkleden naar uw wens. Waarom genoegen nemen meet een effen tafelkleed als u deze .

De sierlijke patronen maken het gezellig in huis en doen het tafelkleed opvallen. Wanneer geen van de standaardmaten die wij aanbieden op uw tafel past kunt u bij ons een tafelkleed op maat laten maken. Zeer veel klanten hebben bij Bellebien al een tafelkleed op maat besteld.


We krijgen bijna dagelijks ongelooflijk enthousiaste en blijde emails van onze . Tafelkleden zijn daarom in verschillende maten leverbaar. Ook kunt u damasten tafelkleden laten maken met een door u zelf te bepalen patroon, bijvoorbeeld een familiewapen. Van deze stoffen maken wij het mooiste tafellinnen, waaronder tafelkleden, tafellopers, placemats, servetten en kussenslopen voor de stoelen rond uw eettafel.


Ik wil een tafelkleed met een zelf uitgezochte afbeelding erop. U kunt van deze stof ook een tafelkleed op maat laten maken. Met een ronde tafel heb je een rond tafelkleed nodig. Mocht jouw tafel groter zijn dan de gebruikelijke maten, dan kun je tafelkleden op maat laten maken.


Je kunt er overigens ook voor kiezen je ontwerp per tafelkleed te laten verschillen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts