dinsdag 27 maart 2018

Legend wassenaar

Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de . Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Legen Wassenaar: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Legen gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.

Chinese restaurant met Kantonese, Thaise en Indische gerechten. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Legend Chinees Thais Indisch Restaurant in Wassenaar vindt u in dé lokale bedrijvengids . Kantones restaurant, Thais restaurant, Indonesisch restaurant.

Vind meer informatie over Legend op dinnersite. We went here on our holiday last September to Duinrell for a couple of take away meals and it was AMAZING! The food was great, the staff were kin just . Chinees-Indisch Specialiteitenrestaurant Legend is een chinees-indisch restaurant in Wassenaar. Bekijk openingstijden, aanbiedingen, de menukaart, . Legend in Wassenaar aan de Van Hogendorpstraat 61-6322KX. Legend is gevestigd aan de Van Hogendorpstraat te Wassenaar.


Vele mensen voor je in Wassenaar bestelden hun eten via internet. Online eten bestellen is gemakkelijk en snel, maar vooral ook erg handig want je hoeft niet .

Lees informatie over Legend in Wassenaar op Couverts. Het is niet mogelijk om direct te reserveren. In de Aziatische horeca zijn wij gespecialiseerd in het maken van huisstijlen, ontwerpen van websites, optimaliseren van Social Media kanalen en hebben wij . Alles over Legend in Wassenaar vind je op BonChef.


Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Reserveer snel uw tafel bij Restaurant Legend in Wassenaar. Reserveren bij Legend is helemaal gratis. Uit eten bij Restaurant Legend in Wassenaar?


Waar kun je Chinees afhalen en laten bezorgen in Wassenaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts