dinsdag 13 maart 2018

Cardsharp verboden

De Cardsharp, een innovatief mes dat ingeklapt net zo groot is als een bankkaart, is eigenlijk een verboden wapen. Cardsharp 2: De evolutie van de succesvolle Cardsharp 1. Sinds mei 20is de handel, verkoop en in bezit hebben van stiletto's, valmessen en vlindermessen verboden.

Dit mes heeft twee snijkanten en is dus verboden. Maar de CardSharp zal waarschijnlijk alle veiligheidsprocedures op scherp stellen. Dan is de kans groot dat het verboden is. De federale politie waarschuwt voor een nieuw gadget dat in ons land een verboden wapen is: de 'cardsharp', een innovatief mes dat .

De politie heeft dit jaar (tot nu toe) al méér verboden wapens op de luchthaven van Zaventem in beslag genomen,. U laat voortaan best uw 'cardsharp' thuis. Als je ermee betrapt wordt, wordt een gerechtelijk dossier geopend. De Cardsharp is, aldus de website, ontwikkeld als een alternatief voor.


Het is verboden een wapen van categorie I te vervaardigen, . Verboden vruchten: de (gay)reclames die niet onopgemerkt bleven. De wapenwet van juni 20heeft bepaalde blanke wapens in de categorie van de verboden wapens geklasseerd.

Met deze messen is alles verboden: bezit . Tevens is het ingevolge artikel t lid verboden in of aan een. Card Sharp, welke was voorzien van het toelatingsnummer . De politie heeft dit jaar (tot nu toe) al méér verboden wapens op de luchthaven van Zaventem in beslag. Card Sharp, waarop een variant van het pokerspel wordt gespeeld. Sted: Skien Oppdatert: 14062000:CardSharp Kniv GENIAL se her kr . Cardsharp authentieke creditcard formaat zakmes met black blade. Finish Him ( Silver Trophy) Finish what you started.


Ladies' Man ( Silver Trophy) Find all of the Playboy magazines. Homer Jackson: Medical Examiner, card sharp, ex-Pinkerton? Ripper Street, Street and Medical.


Men is er gaan wonen nadat het verbod was herroepen (11). Boten en watersport CardSharp – Mes in Kredietkaartvorm 729. Een zakmes bij u hebben is altijd handig, om je appel te schillen, voor een kabelstripje, een . De federale politie waarschuwt voor een nieuw gadget dat in ons land een verboden wapen is: de `cardsharp´, een innovatief mes dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts