vrijdag 2 maart 2018

Senseo dark roast veranderd

Naast deze vernieuwing van blends zijn ook alle Senseo-verpakkingen in. De smaakvoorkeuren van de Nederlandse consument zijn door de jaren heen veranderd. Regular Classic; Mild Roast Mild; Dark Roast Strong; Extra Dark .

Koffiepads van SENSEO - Ontdek de verschillende Originals varianten: Classic,. Décaf, Extra Strong, Extreme Roast, Mil Mocca Gourmet, Smooth Roast. Klacht: Smaak Senseopads extra dark roast.


Ook nu nog heeft van de Nederlands een Senseo apparaat op het.

Toch is er veel veranderd in koffieland (en bij beide bedrijven) sinds de start. Ik gebruik al jaren DE dark roast senseo pads. De namen van de Senseo originals zijn veranderd In (OUD – NIEUW): Regular – Classic Mild Roast – Mild Dark Roast – Strong Extra Dark - Extra Strong Mocca . We drinken thuis al jaren koffie van de Lidl met onze senseo. Dan zou ik inderdaad eens aan de Lild vragen of er iets verandert is aan de koffie. Altijd dark roast van de Lidl, nu XXL verpakking met rare smaak!


De afgelopen jaren is er wel wat veranderd aan Senseo koffie. AH fairtrade „medium-to-dark roast” , 1 Arabica. Douwe Egberts Koffiepads Senseo mild roast stuks.

KOFFIEPADS DOUWE EGBERTS SENSEO EXTRA DARK. De Senseo van Philips en Douwe Egberts is een koffiewonder. Douwe Egberts zorgde voor de pads: mild £ roast, regular en dark roast. Koffiezetten is voor altijd verander maar de vraag is hoe lang Philips en Douwe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts