woensdag 28 februari 2018

Stucwerk boven aanrecht

En hoe zorg je dat je aanrechtblad eruit springt? Je kunt de spatrand zelfs van betonstuc maken en dat weer combineren met iets anders. In het geval van nieuwe stuc is een grondverf (eventueel in dezelfde kleur) .

Beton stuc of beton cire als achterwand keuken. We willen graag de muur boven het aanrecht en het fornuis. Het liefst wil ik de muur daarboven glad gestuukt hebben.


En nu neem ik weer een witte keuken met een grijzige aanrecht.

We willen graag als achterwand boven het fornuis en het aanrecht de muur schilderen met zijdeglansverf. Ook wij wilden geen tegels boven het aanrecht. Om muurverf achter het fornuis of aanrecht te beschermen werd altijd. Ik wil een wand boven het aanrecht van ongeveer 3cm breed en 1cm hoog laten afwerken met materiaal met een betonlook.


Wij hebben wel gewoon tegels boven het aanrecht,donker en lichtgrijs . Tegelvloer, vloer verwarming, koof boven aanrecht, stucwerk. Categorie: Renovatie huis; Opdrachtnummer: 1633195 . Tadelakt is een natuurlijk stucprodukt voor de decoratieve afwerking van. Op een voorbereid oppervlak worden gekleurde stuclagen over elkaar heen.

Afwerking van de muur boven een aanrecht en fornuis met Stucco . Met Beton Ciré Pro kan ook een passend aanrechtblad worden gemaakt,. Een waterwerend behang kan ook elders in huis worden toegepast (bijvoorbeeld boven het aanrecht), maar in de regel is de waterbestendige bewerking enkel . In industriele keukens ziet betonstuc er schitterend uit. Goed te combineren met een massief houten keuken en . De wand boven het werkblad in de keuken moet goed afneembaar zijn en vlek- en waterbestendig. Boven het aanrecht wordt een muurverf aangebracht in de.


Het kan keer meer vocht opnemen dan gewoon stucwerk. Beton Cire aanrechtblad en spoelbak: Beton Cire creatief toepasbaar ! Ook in de badkamer ofhet toilet boven de tegels komen een aantal soorten stucmarmer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts