vrijdag 16 februari 2018

Decoreren met servetten

Diy Pot met Kanten Relief, Thuis decoratie voor ieder budget. De stap voor stap uitleg van de basis servetten techniek decoupagetechniek. Met servetten kun je ook heel mooie voorwerpen maken.

De servetten kunnen namelijk ook gebruikt worden om items te versieren met behulp van speciale lijm. Het décopatch (tissue) papier is iets sterker en steviger dan de servetten. Decoupage van oude flessen en potten – servetten plakken. Meer informatie over de workshop decoreren vind je op de site van Online Digits .

Explore Monica boeghoek's board Servetten plakken on Pinterest, the world's catalog of ideas. Explore Greetje van den Berg's board Servetten beplakken op glas, hout enz. Houten hartendoos decoratie verf, servet, kant en parels. Lege flessen hoef je niet weg te gooien, je kunt er ook een mooie vaas van maken!


In deze stap versieren we ze met mooie servetten.

Het grote voordeel is, dat u met papieren servetten diverse voorwerpen kunt decoreren. De enige voorwaarde is: het oppervlak moet glad en licht gegrond zijn . Soms kom je van die technieken tegen waarbij je denkt. Dit is dus zo'n techniek die jij zeker weten gaat . Decoreren met servetten is iets waar je niet snel aan zal denken. Maar je kan heel mooie stukken maken met servetten.


Soms kom je wel eens servetten tegen met een prachtig patroon: waarom niet extra genieten van dit patroon door een er een interieur object . Servetten hartvormig zilver-grijs - stuks. Als je een feestelijk tintje aan de tafels op je bruiloft wilt geven zijn servetten een . Dit jaar heb ik gekozen om witte eieren te gebruiken en ze te versieren met stukjes servet. Ik heb Mod-Podge (een lijm dat doorzichtig droogt) . Een geslaagd feest begint bij een mooi gedekte feesttafel. Tips voor tafeldecoratie en het vouwen van AVA servetten vindt u hier!


Koop of Verkoop servetten op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts