maandag 12 februari 2018

Beker met rietje en bakje

Slim ontwerp; De beker sluit hermetisch af en snacks blijven vers; Afwasmachine. Schenk je favoriete drankje in de beker en doe je favoriete snack in het snackbakje. De drinkbeker en het bakje zijn gemakkelijk te vullen.

De beker heeft een antisliphandvat en er zit een groot rietje bij om uit de beker te kunnen drinken. Wat is de meerwaarde van een beker die vast zit aan een bakje? Verder vraag ik me af of dat dopje van het rietje niet gauww kwijtraakt en . Is Snackeez, de beker met geïntegreerd snack-bakje inderdaad het.

In Amerika zit er een dopje op het rietje om het volledig af te sluiten. De SNACKEEZ beker is afwasmachine bestendig. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots. Op het snackbakje zit een deksel die dichtgeklikt kan worden. Oja vergeet het rietje niet erin te steken voordat je het bakje op de beker plaatst.


Deze pagina toont drinkbeker folder aanbieding bij Marskramer - details. Snack drinkbeker met rietje - cl - rood. Partijtjes met diverse wegwerp bakjes, borden, rietjes, bestek, glazen, bekers, wijn en . De rietjesbeker RVS is ideaal voor opgroeiende kinderen.

RVS broodtrommel Ovaal met uitneembaar bakje 19x10xA Slice of Green. Je schoolpauze wordt een waar feestje met de vrolijke schoolbekers! Op de bekers staan bijvoorbeeld afbeeldingen van Hello Kitty, Nijntje, Spider-Man en Cars . Plaats de beker in de diepvriezer, haal hem eruit als je op stap gaat en de inhoud blijft.


Thomas Drinkbeker met rietje en opbergbakje (met handig draagkoord) . Difrax antilek rietjes beker 12+ mnd girl 2ml. Een Rietjesbeker koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts