maandag 19 februari 2018

Flesopener met naam

Een aantal flesopeners zijn ook te graveren. Zo kunt u de flesopener graveren met uw logo, maar ook met de namen van uw relaties. Kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals flesopeners bedrukken met.

De bieropener wordt gratis voor je gegraveerd met bijv. Mooie aluminium flesopener sleutelhanger gadget met je naam of die van een ander. Deze flesopener sleutelhanger is eenvoudig maar daardoor ook erg . Op de achterkant zit een magneetlaag, zodat de .

Originele flesopeners (achterzijde is metalen flesopener) aan sleutelhanger, met naam (8cm) ontwerp op maat mogelijk, zonder meerprijs. Flesopener met 1 tevredenheidsgarantie en snelle levering! Goedkope flesopeners bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope flesopeners kopen om te bedrukken. Een origineel en nuttig doopsuikergeschenkje of communiebedankje!


De flesopeners passen perfect in een rond plexidoosje. Kies voor flesopeners met bedrukking en opdruk als relatiegeschenk. Originele flesopeners (achterzijde is metalen flesopener) aan sleutelhanger(8cm).


Ontwerp op maat mogelijk, zonder meerprijs.

Op zoek naar een give away voor evenementen of festivals? Laat hippe sleutelhangers met flesopener bedrukken. Unieke bieropener sleutelhanger met je eigen naam erop!


Originele naam, Ez Botop One-Handed Bottle Opener. Flesopener waarmee je met één hand een flesje kan openen . Dan kun je een flesopener bestellen die je kunt laten graveren met een tekst. Zet bijvoorbeeld de naam van de ontvanger van het cadeau op de flesopener, . Een flesopener is een instrument om een flesje met een metalen afsluiting te openen of een kroonkurk te verwijderen. Buttons met flesopener: een leuke én praktische gadget! Originele flesopeners (achterzijde is metalen flesopener) aan sleutelhanger, met naam (8cm).


De flesopener had toen de naam Capped-Bottle Opener. Bij HSG relatiegeschenken vind je zeker de flesopener die je zoekt! Maar wat is er nu mooiere dan een flesopener bedrukt met uw naam of logo?


Dog tag flesopener camo licht groen inclusief ketting of sleutelhanger . Engelse woorden waarvan je niet wist dat . Flesopener met sleutelhanger bedrukken met logo. Bestel deze flesopener met sleutelhanger online of bekijk meer flesopeners als giveaway op MultiGift. In feite is de kurkentrekker een looping die aan de voor- en achterkant is uitgerekt. De naam van dit achtbaanelement is afgeleid van de echte kurkentrekker.


Klomp flesopener als souvenir of relatiegeschenk. Wij kunnen de flesopener voorzien van een logo of naam van uw bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts