maandag 21 augustus 2017

Staub grillpan onderhoud

Met een gietijzeren braadpan en grillpan in huis zit je altijd goe maar ook gietijzeren poffertjespannen en gietijzeren koekenpannen zijn erg populair. Een gietijzeren pan behandel je door een laagje plantaardig vet of olie in de bodem in te branden. Hier lees je hoe je zo'n gietijzeren pan kan schoonmaken!

Staub grillplaat rechthoekig met verwijderbare handgreept. Staub heeft deze grillpan aan de binnen- en buitenkant geëmailleerd. Dag Jeroen, sinds enkele maanden heb ik een grillpan.


Ik gebruik ze heel graag maar het schoonmaken is toch iets anders.

Als een gietijzeren pan erg aangekoekt is, kun je hem goed schoonmaken door er wat soda in water in te koken. Welkom bij STAUB, een bedrijf dat deel uitmaakt van de ZWILLING Group. STAUB overtuigt met zijn hoogwaardige keukenproducten chefs van over de hele . De afgelopen jaren winnen gietijzeren pannen steeds meer aan populariteit.


How To Season A Cast Iron Grill Pan Before Use. Staub Gietijzeren Grillpan Vierkant, 28x28cm rood. Staub grillpan met grepen - x cm - zwart.


Dat ik een voorkeur heb voor gietijzeren pannen is allang geen geheim meer, ik gebruik ze dan ook zowel binnen- als buitenshuis. Staub grillpan ideaal voor het grillen van vlees, vis en groente!

Staub - Grillpan vierkant x 23cm Zwart. Heb je de pan te lang op het vuur laten staan en is de bodem nu helemaal zwart? De makkelijkste manier om m schoon te maken is er een flinke scheut cola . Materialen en onderhoud vind je bij Pannenstore.


Op zoek naar Staub Vierkante grillpan 24x24cm ? Van cocotte tot wok, met een staub zit je gebakken! Type: grillpan Diameter: cm Kleur: zwart. Staub grillpan 28cm vierkant, zwart: Type: grillpanDiameter: cm Kleur: zwart. Een aangekoekte pan kan een groot probleem worden als je hem wilt schoonmaken.


Gelukkig zijn er een aantal gemakkelijke manieren om een aangekoekte . Staub Grillpan met siliconen handvat - rond - cm - zwart. Staub Grillpan met handgrepen - vierkant - 23x23cm - zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts