woensdag 16 augustus 2017

Biertap maken

Een volledige tapset om uw biertap tapklaar te maken. Voor de inhoud van dit pakket klikt u hier. Om uw biertap gebruiksklaar te maken en te onderhouden verkopen wij tapsets, bierfustkoppelingen en lekbladen voor de Lindr biertap systemen.

Wie o wie kan mij uitleggen hoe ik zelf een tap van mijn koelkast kan maken. Wil graag een taphendel aan de deur of boven op de koelkast . Wij repareren, installeren alle soorten biertapinstallaties. Deze maken we van lege wc-rollen en een keukenpapierrol.

Op de foto zie je hoe ze aan elkaar komen te zitten. Voor het aan elkaar zetten neem je een rol en . Bekijk dan hoe je je barframe en biertap zelf kan bouwen. Dit kan het best wel moeilijk maken, bij de aanschaf van biertap materialen of biertap onderdelen.


Bij Tapclean helpen wij u altijd graag verder. Biertap koelkast voor thuis, bedrijf of kantoor de beste keuze altijd een vers biertje. Tapclean de specialist voor een biertap, biertapmaterialen en barmaterialen,groot assortiment uit voorraad leverbaar specialisme en service bij Tapclean. Het schoonmaken van de biertapinstallatie gebeurt volgens bepaalde voorschriften.


Het maken van een tap bier is niet alleen een eenvoudige project; is economisch slim, niet om de fun factor te noemen zijn eigen biertap poort om uw feesten.

KLM en Heineken zijn er in geslaagd om tapbier aan te bieden op vluchten. De tap is de afgelopen maanden door Heineken ontwikkel . Met deze mobiele biertap wordt uw feest helemaal compleet. Om een keuze te maken welk bier u wilt schenken, kijk dan bij DRANKEN.


Wie weet hoe je je eigen biertap kan maken en dan bedoel ik zo'n buis waar liter bier in kan, op je tafel staat en dat iedereen zelf kan . Biertap en randapparatuur luxe biertap met spoelbuffet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts