maandag 7 augustus 2017

Hortensia uitsteker

Een mooie fijne uitsteker met uitdrukker (Plunger) met bladrelief, waardoor je. Plastic uitsteker set voor een Hortensia bloem.

Plunger Hortensia set stuks 2-3-4cm 120Sweet Choice Cupcakefun Roermond Cupcakes. Gebruik de uitsteker voor de vorm en de siliconen mal voor de contouren en reliëf aan te brengen. Bij Deleukstetaartenshop bestel je vele soorten bloem uitstekers direct online.


Een uitsteker bloem voor de vrolijkste gedecoreerde taarten.

Door het uitdruk mechanisme (plunger) is het handig en makkelijk in gebruik. Simpelweg fondant of marsepein dun uitrollen, uitsteker . Door het uitdruk mechanisme is het handig en makkelijk in gebruik. Ik wil een mooie hortensia maken en ben op zoek naar uitstekers en veiners. Nu zie ik alleen door de bomen het bos niet meer, er is zoveel te .

Pagina 1)berichtenaug 2011lekker vrolijk op herhaling (Pagina 1) - Taarten. Pagina 1)berichtenjan 2010Meer resultaten van forum. Maak mooie hortensia bloemen van fondant of marsepein en decoreer of versier een prachtige taart of . Zie voor meer leuke uitstekers van Blossom Art ook de pagina Blossom Art.


Set van een leuke Hortensia uitsteker met een mal erbij waarmee je snel en . Suikerbloemen Silikomart Sugarflex veiner en cutter hydrangea. Maak lieve hortensia bloemetjes van fondant of marsepein er decoreer een prachtige taart of cupcakes! Door het uitdruk mechanisme zijn de uitstekers erg . Handige uitsteker voor het maken van de mooiste hortensias.


Een mooie uitstekers set met uitdrukker (plunger), waardoor je prachtige hortensia's krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts