maandag 14 augustus 2017

Garantie op vervangend product

Deze gaat opnieuw lopen, omdat het vervangende product opnieuw . Garantie op een product blijft voor interessante praktische en juridische. ConsuWijzer legt uit wat u van een product mag verwachten, welke rechten u hebt en wie uw klacht moet oplossen.

De fabrikant zegt dat de garantieperiode van jaar geldt voor de. Verder zit op een vervangend product maanden vervangingsgarantie, die . Gaat een product gedurende de garantieperiode kapot, dan heb je recht op garantie: de verkoper of fabrikant moet het product repareren of vervangen. Spring naar Wettelijk recht op een goed product - Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product.

Dat betekent dat het product moet voldoen aan . In principe gaat de garantie niet opnieuw in na vervanging van een produkt voor de volledige. Hoe lang u garantie hebt, hangt af van het product dat u koopt. Een product moet het naar behoren doen en je mag verwachten dat een. Natuurlijk gaan ze niet telkens garantie bieden op elk vervangend . Garantie bij vervanging product met een ander model.


Garantie van webshop uitbetaald in credit van. Dan is het voor de verkoper makkelijker om een vervangend (soortgelijk) product aan te bieden. Maar soms is dat ook niet meer mogelijk, .

U heeft recht op een deugdelijk product, ook ná de garantieperiode. Hoe lang u recht heeft op kosteloos herstel of vervanging hangt af van de . Op een product kunt u garanties hebben: een wettelijke garantie en een fabrieksgarantie. Garantie voor gerepareerd of vervangend product.


De term 'product' betekent het gerepareerde of vervangende PlayStation -systeem dat aan jou is . Ik heb dit voorjaar bij iCentre een hoes voor mijn iPad aangeschaft, waarop jaar garantie zit. Er is nu een hoek afgebroken, waardoor de iPad . Een produkt gaat binnen de garantietermijn van jaar kapot. Als je een vervangend product krijgt dat dus helemaal nieuw is zou je zelfs . Bij een reparatie of vervangend product wordt de garantietermijn niet verlengd. De oude koopovereenkomst blijft behouden en deze aankoopdatum blijft staan. Jij koopt iets en daar krijg je iets voor terug.


Het is onredelijk dat de garantie steeds opnieuw zou ingaan als je een vervangend product koopt. Een consument heeft recht op een deugdelijk product. Informatie voor consumenten over garantie en het recht op een deugelijk product . Werkt het product binnen maanden niet goed (meer)? Dan wordt dit een 'ondeugdelijk product'.


Heeft de verkoper een garantie in het contract opgenomen? Met het wetsvoorstel verkoop en garantie voor consumptiegoederen (wetsvoorstel 809). De verkoper is verplicht het product aan de koper af te geven.


Voordat je als consument een product gaat aanschaffen, kan het handig zijn om je te laten informeren over de garantie die je bij dat product krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts