vrijdag 10 maart 2017

Nodulair gietijzer

Nodulair gietijzer is een gietijzersoort waarbij de vrije, ongebonden koolstof in de vorm van nodulen (bolvormen) aanwezig is in het gestolde gietijzer. Gietijzer een hele evolutie doorlopen tot het betrouwbare materiaal dat het nu is.

Nodulair gietijzer is een legering van ijzer (Fe), silicium (Si) en koolstof (C). Door toevoeging van een nauwkeurig bepaalde hoeveelheid . De voordelen van nodulair gietijzer voor leidingsystemen.

Gieterij Dijkkamp is leverancier van nodulair gietijzer en nodulaire gietijzeren legeringen met hoge mechanische eigenschappen. Gietijzer is onder te verdelen in twee hoofdgroepen: lamellair gietijzer (GG) en nodulair gietijzer (GGG). Lamellair gietijzer is star en kent geen rek.


De nodulair gietijzersoorten zijn samengesteld uit Fe-Si, tenminste koolstof. Algemeen kan men aannemen dat nodulair gietijzer verkregen wordt indien de . Door de bolvorm van de grafiet is nodulair gietijzer sterker en. Deltaplus levert nodulair gietijzer tegen scherpe prijzen.


Bel gerust voor informatie +13747. Nodulair gietijzer (GGG) wordt verkregen door aan lamellair gietijzer tijdens de smelt magnesium toe te voegen.

Hierdoor ontstaat een chemische reactie, . We onderscheiden: Koolstof als vrije grafiet in lamelvorm (lamellair gietijzer), bolvorm (nodulair gietijzer) of nestvorm (temperijzer). Nodulair gietijzer is een gietijzersoort waarbij de vrije, ongebonden koolstof in de vorm van nodulen (bolvormen) aanwezig is in het gestolde gieti. Agent For All produceert producten van nodulair gietijzer afgestemd op uw wensen. De mechanische eigenschappen van nodulair gietijzer benadert de . Het verschil van Nodulair Austenitisch Gietijzer ten opzichte van normaal Nodulair Gietijzer zit in de samenstelling.


Waar bij normaal gietijzer alleen Koolstof, . Schuifafsluiters DIN Flensaansluiting Nodulair gietijzer Metaal dichtend Zacht dichtend Schuifafsluiter 10198254Aansluiting Flens Materiaal huis Gietijzer . Voorbeeldzinnen met `nodulair gietijzer`.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts