donderdag 2 maart 2017

Mat tussen wasmachine en droger

Onze vorige droger was van hetzelfde merk als de wasmachine, die zaten inderdaad met zo'n tussenstuk aan elkaar. De Scanpart anti-trillingsmat beperkt het wegschuiven en dempt het geluid van uw wasmachine of droger. Deze mat is geschikt voor gladde vloeren en tapijt. Tussenstukken voor droger op wasmachine vind je bij Wasmachinestore.


Afbeelding van Sencys rubbermat x cm. SlangenMoet er een tussenstuk tussen een wasmachine en droger? Hier staat de droger op de wasmachine zonder iets er tussen.

Wij hebben een rubberen mat (voor koeien of paarden) op de grond en daar . Kan makkelijk, heb wel een rubbermat (gamma) ertussen liggen, zodat er niets kan schuiven. De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet op zijn plek staan. Aan te bevelen is zowel de droger als de was machine de poten een. Eventueel is het handig als je een tussen blad wenst eentje met een . Zorg er eerst voor dat je wasmachine of droger waterpas staat.


Ik gebruik deze mat tussen de wasmachine en droger die op elkaar staan. Op een comfortabele hoogte de was in en uit uw wasmachine of droger laden, met de. Door de dikte van mm worden trillingen goed opgevangen en is de mat zeer….

Tussen december en januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar! Andere apparaten, zoals de koelkast, droger, computerkasten of pompen kunnen ook hinderlijk geluid. UniDemper Basic - trillingsdemping - ontkoppeling - witgoed - wasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts