woensdag 22 maart 2017

Lattiz machine

Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca, speciaal ontwikkeld voor. De kwaliteit van het melkschuim uit de Lattiz machine overtreft al mijn . De Lattiz-melk bezit de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een.

De Lattiz van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het. Bij DEAC Nederland hebben we hier de perfecte oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die .

Lattiz is een melkschuimmachine waarmee je in een minuut cappuccino's kunt maken. Snel, eenvoudig en onderhoudsvriendelijk. Lattiz bestaat uit een melkschuimmachine met bijbehorende pakken ongekoeld houdbare melk. Lattiz is a revolution in the field of foam in the hospitality industry.


With one push of a button Lattiz creates beautiful and delicious foam with constant barista . Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Ze is verpakt in een bag-in-box die het hart vormt van de machine. Lattiz, een professionele machine voor de horeca die een hoge kwaliteit melkschuim . Lattiz: snel en goed melkschuim in de horeca.

Doordat er geen contact is tussen het product en de machine, is de hygiëne gegarandeerd en . Een speciaal ontwikkelde bag-in-box voor de Lattiz machine. Deze is in de machine maar liefst dagen ongekoeld houdbaar. Hiervoor maakt de Lattiz-machine gebruik van bag-in-box vullingen die goed zijn voor 1melkschuim servings.


Hageman beheert voor FrieslandCampina de . Naast het kopen van de machine is leasen ook een optie. Technische Gegevens van de Lattiz Melkschuimer. FrieslandCampina lanceert machine voor snelle lattes. U kunt dit artikel lezen nadat u bent ingelogd.


Lattiz is dé revolutie op het gebied van melkschuim in de horeca. Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van constante barista-kwaliteit. Lattiz is een professioneel kwaliteitsconcept bestaande uit een duurzame machine, een product voor het bereiden van hoogwaardige kwaliteitsmelkschuim .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts