woensdag 26 oktober 2016

Taartschaal met deksel

Guzzini Taartschaal met deksel Transparant. Serveer jouw taarten op deze mooie taartschaal. Deze taartschaal van Guzzini heeft tevens een afdekdeksel, dus .

Deze taartschaal met afdeksel van Gizem komt uit de More Collectie. Deze taartschaal heeft een deksel van hoogwaardige plastic . Baci Milano Baroque Rock - Acrylaat - Taartplateu - Met Deksel - Paars. IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet, met deksel, Voor het feestelijk serveren van bv.

Shop online voor Taartschaal uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in. Qualy luxe taartplateau met voet en deksel vogel groen Ref : 18631. Taartschaal met deksel large van Clayre Eef.


Je zou er zo in willen bijten, maar dat doen we maar niet. Het bord met deksel is van keramiek en mooi . Taartschaal met deksel van Clayre Eef. Het bord met deksel is van keramiek en mooi gedecoreerd . De Nordic Ware taartschaal is vervaardigd uit BPA-vrij en melamine-vrij kunststof.

De taartschaal is voorzien van een deksel en heeft een diameter van cm . Taartschaal met deksel, diameter 2cm, hoogte (met deksel) cm. Afgezien van een klein chipje, in een prima staat, de taarschaal is op . Dan is een taartplateau zonder deksel genoeg. Maar wilt u de taart presenteren aan uw gasten, dan is een deksel onmisbaar.


Zilveren stolp afmeting: hoog cm - diameter cm normale prijs € 7aanbiedingsprijs € 3kijk ook eens tussen mijn andere . Taartstolp Afdekstolp HE5238Polystyreen Afdekstolp Ø300x110mm. Offered in Cata's Kitchen Utensil Tableware auction: Taartschaal met deksel en groot pull boog als handvaat. Koop D11van Streets Ahead voor uw poppenhuis bij Hobbyboutique Monique.


In fraai bewerkt blank glas uitgevoerde ronde taartschaal met afneembaar stolp-deksel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts