donderdag 13 oktober 2016

Westmark vleesmolen 8

Enige tijd geleden kreeg ik een Westmark N°cadeau. Natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag gegaan. Westmark sprits voorzetelement voor vleesmolen maat cm rvs.


Städter koekjes opzetstuk voor gehaktmolen . De Westmark vleesmolen maat is van gegoten staal en komt met een gatenschijf van mm. De molen heeft de volgende afmetingen: 2x x cm . Het motto 'het uiterlijk telt ook mee' is zeker van toepassing op de Westmark vleesmolen tafelklem 8.

De gietijzeren vertinde vleesmolen heeft een klassiek . Standaarduitvoering met 4-vleugelig mes en mm snijschijf. Classic vleesmolen is gemaakt van vertind gegoten staal en houten handvat. Westmark Vleesmolen Vultrechter - Maat 8. De GEFU vleesmolen grootte is van fijn gietstaal en heeft een robuust design.


Tre Spade TC-Elektrische Vleesmolen, Chroom. Westmark worstvultrechter met adapter, maat 8. Westmark Fleishwolf vleesmolen nr - staal.

Betaal je voor de Porkert nieuw €8 voor iets meer dan de helft heb je een nieuwe Westmark 8. O ja, bij geen van de vleesmolens worden . De molens van Westmark zijn volgens mij iets goedkoper, maar merk. Ik heb er nu eentje van Westmark (nr 8), die is best prima, al zou ik nou . De plaat (gaatjes schijf) heeft een diameter van 53mm De Porkert raden wij. Had hiervoor een Westmark noENTERPRISE, die maalde geen vlees maar er . Deze metalen schijf is geschikt voor de Westmark vleesmolen nr. Deze gehaktmolen is de middelste maat die wij bieden.


Deze gietijzeren molen is voorzien van een handbediening . Vind hier alle reviews over de Westmark vleesmolen tafelklem bij Coolblue. Met de robuuste betrouwbare gehaktmolens van Westmark maakt u gehakt of tartaar naar eigen recept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts