donderdag 27 oktober 2016

Doorkijk haard

Vanuit meer dan ruimte zicht op het prachtige vlammenspel van de haard? De trend op het gebied van haarden en kachels is de doorkijkhaard. Bij de doorkijkhaard GS 12van De Salamander staat functionaliteit en design hoog in het vaandel.

Naast de standaardmodellen zijn er ook haarden op maat . Een doorkijkhaard met de breedte van de horizon . Een doorkijkhaard is een haard (de naam zegt het al) waar je doorheen kunt kijken, ook wel tunnelhaard genoemd. Uw gepersonaliseerde doorkijkhaard van topkwaliteit.

M-design heeft de meest kwalitatieve oplossingen in huis! Doorkijkhaard van het merk Stuv te koop bij Walo Openhaarden Bent u op zoek naar een doorkijk haard? Een doorkijk haard zorgt voor een zeer bijzonder . Uw droom Bellfires gashaard en haard treft u aan bij HaardenStore. Verzamel ideeën over Doorkijkhaard op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën.


Meer over Open Haarden, Dubbelzijdige Open Haard en . De Boley 844t is een doorkijk haard van Boley Openhaarden. Deze design doorkijk haard is in diverse hoogtes verkrijgbaar met glas, metaal of strucwerk. Afmetingen (H x B x D): 864(H) x 1084(B) x 319(D) mm; Vermogen nominaal: 7.

Afmetingen (H x B x D): 1001(H) x 981(B) x 426(D) mm; Vermogen nominaal: . De Faber Gala is een elektrische sfeerhaard op waterdamp, speciaal ontwikkelt als tunnel of doorkijk haard. Stovax Stockton deuren doorkijk in mat zwart brandende houtblokken. Stockton doorkijk Haard Houtkachels Multifuel kachels. De elektrische inbouwhaard Gala als doorkijk haard met glasplaten is voorzien van. De Faber Gala is een elektrische doorkijkhaard met vele mogelijkheden.


De elektrische haarden van Faber zijn het beste alternatief . De Inserto 1doorkijkhaard is een fantastische haard met een groot vuuraanzicht aan beide zijden. Ook is het mogelijk aan beide zijden de . Benieuwd naar de mogelijkheden van de M-Design Luna Gold 13Doorkijkhaard? Neem contact op met kachelspeciaalzaak Bruggeman in Broekland of . De modellenreeks van stuv heeft ook een doorkijkhaard in het aanbod. Bent u op zoek naar een doorkijk of tunnel haard maar u heeft geen afvoer van rookgassen naar buiten, bekijk dan alle voordelen van deze Faber Gala . Deze haard wordt in een muur of wand geplaatst, zodat het haardvuur aan beide kanten zichtbaar is.


Vrijstaande doorkijkhaard in een kantoorruimte, hier afgebeeld met de keramische brander 80LS. Doorkijkhaard tunnelhaard:hoogte kachel 10mmbreedte kachel 11mmdiepte kachel 5mmdiameter rookkanaal 200mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts