donderdag 13 oktober 2016

Chocolade workshop doosje van lobs

Welkom op de website van 't Doosje van Lobs. Dit jaar vieren wij het jarig bestaan van onze winkel in de Vischstraat te Brielle. Leuk met vrienden, collega's of een vriendinnen- of vrijgezellenclub!

Leuk en heel erg lekkere chocolade kanootjes hebben jullie. Doosje van Lobs met Monique van Leerdam en Joyce van den Blink. Chocoladeliefhebbers opgelet: bij 't Doosje van Lobs kun je een eigen knutselwerk van chocolade maken.


Chocolade, workshops, Winnie the Pooh en leuke kadoartikelen.

Dit allemaal te vinden bij Het Doosje van Lobs. Wat is er nu leuker dan zelf te werken met chocolade en je eigen creatie te maken. Doosje van Lobs is gegarandeerd een geslaagde . Een voorproefje voor nieuwe workshop Wijn en Chocolade 16. Terug; Home ; Style Partners ; Het doosje van Lobs . Het blik Iets lekkers bevat een exclusieve selectie van chocolade lekkernijen die vervaardigd worden in het chocolade atelier van 't Doosje van lobs te Brielle.


Informatie over Het Doosje van Lobs in Brielle. Detailhandel, de verkoop van chocolade, kadoartikelen, meubelen, kleinmeubelen en woonaccessoires (winkel) . Workshop “bonbon doosje maken” bij Ticho,.

Het programma: – Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Beide workshops wordt verzorgd door Experience Trainingen. Vanaf 19is 't Doosje van Lobs een begrip in Brielle, maar ook ver daarbuiten.


Doosje van Lobs - Het Doosje van Lobs is de leukste winkel in de regio Voorne Putten. Je kunt het volgens mij in combinatie doen met een workshop bij het. Bij Het Doosje van Lobs in Brielle hebben ze regelmatig cursussen hierin,. Doosje van Lobs (Brielle, Vischstraat 3) Henri Bloem. Welkom op de vernieuwde website van t Doosje van Lobs.


Workshops Chocolade, Chocolaterie Gelaterie Van Dam Heemstede , chocolade letters, bonbons, . Teatime met heerlijke kerstthee van een té schattig chocolade winkeltje in Brielle ☕ ☕. Gezellig hoor met zijn vijven een cholade workshop met Elly Bianca . Delft, Heerlijk smullen en creatief bezig zijn in een chocoladeworkshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts