dinsdag 18 oktober 2016

Schrobvaste verf keuken

Een schrobvaste muurverf betekent dat de muur reinigbaar is zonder dat de verf . Ga aan de slag met Flexa Expert Muurverf en volg de stappen uit de video voor een perfect resultaat. Is de super clean verf van Sigma een uitkomst?

Kom hier nog eens terug sinds ik op zoek was naar een verf voor mn keuken. Ik heb die muur net met Sigma latex geverf die is schrobvast. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf.


Is de door u aangekochte verf wasbaar of schrobvast?

Kinderen met plakhandjes, huisdieren met modderpootjes en keukenprinsen en -prinsessen waar het enthousiasme vanaf spettert. Er is wel speciale schrobvaste muurverf (ook zijdeglans) voor dit effect. Afneembare verf in de keukenmei 2016achterwand keuken dilemmaokt 2012Meer resultaten van forum.


Ja, wij hadden eerst ook schrobvaste verf, maar na verloop van tijd kreeg je achter de . Waterafstotende verf voor in keuken of badkamerberichtenfeb 2011Tips voor achterwand keukenberichtennov 2010Stuclaag (betaalbaar) stoot- en watervast makenberichtenmei 2010Achterwand keukenberichtenjuli 2006Meer resultaten van forum. Het is een witte hoogglans keuken met donker blad. Gewone verf is niet schrobvast, daar moet je echt om vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts