maandag 3 april 2017

Crockpot multicooker cr024

Met deze Crock Pot CR0Slow- en Multicooker hoef in je slechts enkele minuten in je keuken te staan om vervolgens een heerlijk diner te kunnen serveren . De multicooker heeft een aluminium binnenpan met een glazen deksel. De kenmerken van de Crock-Pot Multicooker CR02 liter:.

Met de Multi Cooker van Crock-Pot kun je braden, bakken, sauteren, stomen en slow cooken met 1. Bestel nu een-Crock-Pot Multicooker CR02 liter bij Kookpunt. De Crock-Pot 5-in-Multi Cooker heeft functies voor sauteren, slowcooken, braden, bakken en stomen. Roosteren, stomen, bakken en langzaam garen het kan allemaal in de Crock Pot CR024.

De Multi Cooker van Crock-Pot heeft echt alles in huis. Met de voorgeprogrammeerde functies kun je braden, stomen, sauteren, roosteren, bakken en ook nog . Crock-Pot CR027X Duraceramic Sauté Slowcooker. Crock-Pot Slowcooker L Digital Saute + Receptenboek.


The Crock-Pot Multi-Cooker makes it easier than ever for you to prepare whatever's on the menu! Polyvalente multikoker CR0van Crock-Pot voor zowel roosteren, slow cooking, stomen, groenten sauteren als taarten bakken! Naast het slowcook gedeelte, kan deze multi cooker nog veel meer!


Met de voorgeprogrammeerde standen kunt u . Crock-Pot, een merk wat zo bekend is om zijn fijne slowcookers, komt met een innovatieve multicooker voor in de keuken!

Als importeur voor de Benelux van Crock-Pot adviseert ITM u om uitsluitend aankopen te doen bij officiële dealers. Bakken, slow cooken, roosteren, sauteren en stomen met apparaat? Met de nieuwe Multi Cooker van Crock-Pot kan het allemaal!


L - Silver: Crock-Pot have been making the best-selling slow cookers in North America for over years, and it's their versatility . Bestel de Slowcooker L bij Pannenstore. Fabrikantcode: CR024; Artikelnummer: 706555; Merk: Crock-Pot; Garantie: jaar; Garantietype: Carry-in-garantie. De slowcooker is een bijzonder practische en veelzijdig keukenapparaat. Deksel voor de Crock-Pot Multi cooker CR024. Tover in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel met deze Crock-Pot Slowcooker met een inhoud van liter.


Shop online voor Crock-Pot Multicooker uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts