maandag 3 april 2017

Brocante tafelkleed

Koop of Verkoop tafelkleed op Marktplaats. Brocante wit gehaakt tafelkleed met rozen diameter 1. Te koop oud brocant tafelkleed met gehaakte tussen stukken het kleed is 180x1neem .

Oude, vintage en brocante kleden en matten voor op de vloer of op tafel en spreien, meestal handgemaakt voor een mooi opgemaakt bed of als decoratie in . Brocante webwinkel om uw tafel prachtig brocant te dekken! Zowel linnengoe zilver als servies en accessoires. Brocante lakens, slopen, spreien, tafelkleden, servetten, kant en broderie.

Mooi schoon spierwit vierkant gehaakt tafelkleed met open motief in blokken, sfeervol op de eettafel maar ook prachtig als sprei op be over de bank, of mooi . Dit brocante kanten tafelkleed van HD collection is een mooie basis voor een prachtig gedekte tafel. Het is niet van echt kant te onderscheiden, maar toch is het . Papieren Tafelkleed op Rol - met Coating - Wit Damast - x 50m. Een mooi brocante Tafelkleed van met een leuk geruit motief en een met kant afgewerkte ran kleur donkergrijs. Verkrijgbaar in de onderstaande formaten. Mooi wit brocante tafelkleed met borduursels in het rond.


Een blog over haken, haak patronen, gehaakte bloemen, brocante en oude gehaakte. Brocante, Engels Wonen , De Hollandse Keuken.

Brocant tafelzeil past perfect bij een Riviera Maison woninginrichting. Bijzonder mooi vierkant brocante tafelklee hand geborduurd in diverse kleuren. Van deze unieke “antieke” kleedjes hebben we van elk . Prachtig voor een zomers gevoel op uw tafel. Brocante gehaakte tafelkleed wit(nr. 203).


Het is oud maar in prima staat en gemaakt van iets dikkere witte katoen. Te koop voor slechts €bij Brocante Webwinkel Ald en Nij. Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Brocante tafelkleed 81xcm borduursel bloemen en . Prachtig brocante crème kleurig tafelkleed. TAFELKLEED BROCANTE Gemaakt van linnen oude theedoeken en damasten servetten met geborduurd monogram.


Ik vind het heerlijk om in Frankrijk te . Prachtig bewerkt tafelkleed met franjes aan alle kanten. Door zijn bewerking heeft hij wel wat weg van een hamamdoek. Groot zilveren kanten brocante tafelkleed voor grote lange tafel, online kopen bij webwinkel JanenJuup.


Gehaakt tafelklee rond model, mooi patroon. Het kleed is ecru van kleur en in goede staat. Linnen mangeldoek tafelkleed met dubbele rode streep staat prachtig op b. Kerst tafel afmetingen 90cm bij 190cm kijk voor de andere kleuren even bij mijn . Het is niet van echt kant te onderscheiden. Een prachtig tafelkleed in zeer goede staat en groot formaat 325x150Verzendkosten zijn voor de koper of kom het ophalen.


Vind meer leuke artikelen in categorie Textiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts