woensdag 20 april 2016

Vriezer engels

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Nederlands - Engels vertaling van 'vriezer'.

Nederlands - Engels vertaling van 'diepvriezer'. Vertalingen van 'vriezer' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Vertaling van 'in de vriezer' in het gratis Engels woordenboek.


Meer Engelse vertalingen van: de, in, in-, vriezer.

Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Bekijk hier de vertaling van het woord 'vriezer' van het Nederlands naar het Engels. Tevens vindt u links naar verklarende woordenboeken, synoniemen en . NL EN Nederlands Engels vertalingen voor vriezer. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten vriezer – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Op deze pagina vind je de vertaling van vriezer van Nederlands naar Engels.

Engel Europe is al jarenlang de marktleider in mobiele koeling. Onze koelboxen staan bekend om hun hoge kwaliteit en hun oerdegelijke robuustheid. Vertalingen in context van vriezer in Nederlands-Engels van Reverso Context: de vriezer bewaren.


Je werkt het grootste gedeelte van de dag in een vriezer, waarbij je speciale. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'vriezer', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.


Daarnaast is de nieuwste vriezer voorzien van gigantische verdamperblokken en zijn er ventilatoren in de . Engels ↓, Nederlands ↓, Frans ↓, Duits ↓. Tevens zijn wij importeur van ENGEL compressorkoelboxen,ook hebben wij vele onderdelen van ENGEL op voorraad. MIDLAREN – In het kader van de Open Tuin-dagen liet Dina Scheper uit Midlaren haar Engelse cottage-tuin zien. Het publiek kon zien dat alles bloeit en groeit. Vriezers koop je eenvoudig online bij bol. Groothandel Vriezer zip lock tassen uit Chinese Vriezer zip lock tassen.


Je kan Online Groothandel kleine vriezer tassen,hand trolley wielen,engels . Ze haalt een lamsbout uit de vriezer en opeens slaat er bij haar een knop om. Ze neemt de lamsbout en slaat Patrick ermee op de achterkant . Deze integreerbare vriezer met SuperVriezen kan dankzij het decorpaneel eenvoudig op uw wensen worden afgestemd. Bel onze klantenservice +(0) 3- 4540.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts