vrijdag 8 april 2016

Keuken handgrepen 128mm

De webshop maakuwkeukencompleet biedt hand grepen boormaat 1mm aan voor uw keuken aan in talloze stijlen en maten. Of u nu op zoekt bent naar een knop voor uw nieuwe kledingkast, een greep voor het ladekastje op de badkamer of nieuwe grepen voor uw keukenkastjes, . Bestel ze direct online en verfraai uw keuken met onze keukengrepen!

Home; › Assortiment; › IJzerwaren; › Meubelbeslag. Beugelgreep, metaal, glimmend gou 1mm. Booggreep, roestvrij staal, geborstel 1mm.


Maak je keukenkasten compleet met onze voordelige handgrepen en knoppen in diverse stijlen.

Bestel ze direct online of kom naar een IKEA winkel.

Het keukenkastbeslag in keukengrepen voor keukens met voorgeboorde gaatjes van mm en 1mm zijn verkrijgbaar in de varianten ongelakt messing, . Geef laden en kasten nieuw leven met nieuwe handgrepen van Kvik Bij Kvik hebben wij een uitgebreid. Handgrepen benadrukken de stijl in een ruimte, ongeacht of het om de keuken, badkamer of garderobe gaat. Draadgreep RVS met een diameter van mm en een lengte van 1mm.


Draadgrepen worden veel gebruikt in de keuken- en meubelbouw. Ladetrekker Brons Afmeting: 165x15mm Doorschroefgaten zitten op 128mm. Lade- of Handgreep Messing Massieve handgreep voor montage op kasten of . Greep rvs finish b153xh25mm - boormaat 128mm.


Deze meubelgreep met bolle voet is uitgevoerd in zwart en heeft een breedte van 1cm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede . Alle onderdelen (op maat) voor uw keuken. Wegens aanpassing keuken hierbij te koop aangeboden:Handgrepen keuken.


Metalen handgreep aluminium kleur 0Metalen. Intersteel handgreep kort 96mm zwart is een handgreep in vintage en retro stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts