donderdag 14 april 2016

Horeca servies goedkoop

Goedkoop servies bij Maastricht Porselein Outlet in Eijsden. Op zoek naar servies, glaswerk en bestek voor de horeca professional? Het beste en mooiste assortiment in borden, glazen en alles voor op tafel.

Inhoud: liter oz: h= cm ø: cm van hattem horeca bv professionele horeca . Servies outlet aanbiedingen Vergelijk de beste merken kwaliteit in alle stijlen kleuren uit de grootste collectie online. Horeca servies en porselein voor de gastronomie en hotellerie. Bij VEGA is natuurlijk alles van horecakwaliteit.

Professionals in bedrukte en onbedrukte glazen, bekers en porselein. Bekijk Koffiekop en schotel Sara Budget snel! XXLhoreca is de internationale horecagroothandel voor non-food producten en levert professionele horeca-apparatuur en a-merken aan horeca-bedrijven en . Horecasupply levert verschillende merken horeca servies o. Q Authentic, Gastro - by Ron Blaauw, Villeroy Boch, Walkure, St.


Het servies is geïnspireerd op het moderne Scandinavische en het traditionele. Bovendien is IKEA 365+ servies gemaakt van zorgvuldig geselecteerd . Inhoud:1borden afmeting:900x520x920mm . Een bekende horeca groothandel in het Waaslan die ook aan .

Gastronormbakken van RVS, melamine, polycarbonaat en porselein. Gastronorm in lichtgewicht en stapelbaar, absoluut smaakvrij. BordenZo – Horeca servies levert servies, glaswerk, bestek en. Een (extra) pas aanvragen, iemand machtigen om inkopen te doen en de vele voordelen van de Makro-pas, HorecaCard en GoldCard. Skippy-Rent verhuurt ook servies, glaswerk en bestek in allerlei soorten en maten.


Ik dacht ook aan horeca inboedels (van een failliet restaurant of zo), maar kan niet iets echt iets vinden . Home; Horeca artikelen bedrukken; Borden servies bedrukken. Kleine oplage mogelijk, levering snel en goedkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts