dinsdag 26 april 2016

Strijkijzer schoonmaken met zout

Spring naar Schoonmaken met zuiveringszout - Schoonmaken met zuiveringszout. Natuurlijk zout zonder jodium is een perfect middel om de binnenkant van uw aquarium schoon te scrubben. Strijkijzer schoonmaken - Strijkijzer of stoomstrijkijzer vies of vol kalk?

Een strijkijzer schoonmaken en ontkalken doe je zo! Als dit niet werkt dan moet u een oplossing van witte azijn en zout opwarmen tot. Het strijkijzer schoonmaken of ontkalken op regelmatige basis zorgt voor het . Ik wed dat je niet wist dat je DIT allemaal met zout kan doen.

Zo kan je zelf een strijkijzer schoonmaken en houden. Hoe reinig ik de strijkzool van mijn strijkijzer? Nu gebeurt het regelmatig dat de zool van het strijkijzer vies en stroef.


Net als bij andere materialen van grote veelzijdighei kan ook keukenzout een belangrijke medewerker zijn om de kleine grote problemen van . Strooi er een een flinke laag keukenzout op en verwarm je strijkbout. Maak nu met je strijkbout draaiende bewegingen op het zout, net zolang . Met gewoon keukenzout kun je ook heel wat schoonmaken! Neem een blad papier, bestrooi het met zout, zet het hete strijkijzer erop en strijk zonder stoom.

Ontdek stap voor stap hoe u de zool en de stoomgaatjes van uw. Schoonmaakdiva Liny geeft waardevolle tip voor het strijken! Hoe reinigt u de zool en de stoomgaatjes van uw strijkijzer?


Zodra er kalkdeeltjes uit de strijkzool komen, is het tijd om het strijkijzer te. Strijkijzer schoonmaken en ontkalken Slim Huishouden. Misschien ken je het wel, er hangt iets aan de onderkant van je strijkbout. Niet handig en lastig schoon te maken, het . Leg een doek op je strijkplank en strooi er keukenzout overheen.


De zwarte aanslag zal achterblijven in het . Strooi zout op de strijkplank (doe wel even op een theedoek zodat je het gemakkelijk weer weg kunt gooien) en 'strijk' het zout, zonder de . Ik heb m'n strijkijzer laatst ontkalkt met azijn en daarna was 't weg. Die citroen ga ik ook eens proberen, of dat zout, moet wel flink veel zout . Ik heb ooit (in een ver, ver verleden) mijn strijkbout schoongemaakt met van die speciale strijkboutreiniger (te koop bij Blokker enzo). Strijk (zonder te stomen) de theedoek met het zout erop.


Je zult zien dat de zool van je strijkijzer er hierna weer als nieuw uit ziet! Strijkijzer Meer stoom uit uw stoomstrijkijzer: Als u een mespuntje zout aan het. To see more from Schoonmaaktips on Facebook, or create an account.


Dan kan je zout gebruiken om het schoon te maken, maar zout is nuttig voor nog veel meer dingen. Bij schoonmaken krijgen we wellicht allemaal wel de kriebels als we eraan denken. Wacht tot het zout helemaal is opgenomen door de kotsvlek en haal het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts