dinsdag 30 december 2014

Wandcoating keuken

Vestingh 2K Wandcoating AQ is een uniekesuper sterke componenten niet vergelende coating verkrijgbaar in Mat, Zijdeglans en Glans. Op zoek naar muurcoating in de keuken, badkamer of buiten? Bekijk hier de beste producten en prijzen, vraag een vrijblijvende offerte aan!

Deels bepaalt de ondergrond nog wel de eindsterkte van een coating: een stuclaag. De wandcoating is te gebruiken in bijvoorbeeld keukens, kinderkamers of hobbykamers. Deze coating maakt uw wand afwasbaar en schrobvast.

Natuurlijk is deze coating niet alleen geschikt voor in de keuken maar ook voor ruimten waar kinderen . In onze huidige keuken hebben we nu witte tegels die er al in gezet. Acryl latex is goed te gebruiken bij keuken wanden. Er is een speciale coating uit de ruimtevaart (van de NASA) werkt zeer goed. Wandcoating is krasvast en is duurzaam tegen inwerking van vocht, vet, hete saus en andere vervuilingen. MultiQuartz PU Wandcoating Elastische 2-componenten wateremulgeerbare.


Keuken; Productieruimte; Badkamer; Toilet; Woning . Epoxy wandcoating voor de slijtvaste bedrijfsruimte. Epoxy wandcoating is twee keer zo sterk als beton en vloeistofdicht. Coatings voor de professionele keuken zijn geschikt voor elke professionele keuken of horeca onderneming die hygiene hoog in het vaandel heeft staan.


Wilt u gemakkelijk en eenvoudig een vloer of een keukenwand schilderen? De achterwand van een keuken bepaalt de sfeer en uitstraling van een keuken. Het duurzame aluminium, mits voorzien van een beschermende coating, leent . Vestingh Wandcoating, beschermt uw (keuken)wand tegen vuil, vet en spetters.


In deze keuken is ervoor gekozen om de achterwand van het keukenblad te . Dit project betreft de renovatie van de muren van een keuken met behulp van een watergedragen 2K wandcoating in Breda. Achterwand keuken In plaats van tegels of glas voor uw achterwand van de keuken kunt u ook kiezen voor Vestingh 2K Wandcoating AQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts