dinsdag 16 december 2014

Sharp r200inw

De Sharp R200INW is een solo magnetron die schittert in zijn eenvoud. Met een inhoud van liter en vemogensstanden, waaronder ontdooistand is hij .

De SHARP R200INW heeft een capaciteit van liter en een vermogen van 800W. Middels de draaiknoppen stelt u de gewenste wattage en tijd in, inclusief . Soort: Vrijstaand; Inhoud: l; Buitenmaten (h x b x d):.

Bestel de Sharp R200INW Vrijstaand magnetron veilig én voor de laagste prijs van € via MagnetronOven. Prijsgeschiedenis en populariteitstrend van Sharp R-200INW . Bestel de SHARP R200INW nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Sharp R200INW De SHARP R200INW heeft een capaciteit van liter en een vermogen van 800W. Middels de draaiknoppen stelt u de gewenste wattage en . U kunt de Sharp R200INW magnetron instellen op maximaal 8Watt vermogen. Sharp R200INW Inox vrijstaande magnetron met standen en snelstartfunctie.


Deze Sharp magnetron is te bedienen door draaiknoppen.

Magnetron kleur Zilver Materiaal ovenruimte Grau lackiert. Deze Sharp R-200INW magnetron met een vermogen van 8watt en een inhoud van liter heeft een mechanische bediening. Aantal: U moet minimaal stuks toevoegen om dit product te kunnen kopen.


Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen. Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Nu gratis verzending bij bestellingen vanaf 2-.


Sharp r200inw magnetron voor slechts € ! Kenmerken: magnetron solo; liter; 8Watt magnetronvermogen; RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts