dinsdag 9 december 2014

Kristallen schedel max

In 199 werd de kristallen schedel 'Max' uitvoering bestudeer van binnen en van buiten, door mensen van het British Museum in London. Over kristallen schedels bestaan veel theorieën. De bekendste en zwaarste van deze schedels heet Max en werd rond 19gevonden in een Mayaanse .

Het is interessant dat alle bekende oeroude schedels, zoals de Mitchell-Hedges kristallen schedel, Max, ShaNa Ra, Einstein, Synergy, Ixchel en Ami, allemaal . Gepubliceerd in LOTUS januari 20Kristallen schedels staan weer volop in de belangstelling. De vondst van de kristallen schedel Max door . De schedel in kwestie heet MAX en is sinds vele jaren het troetelding van Joanne Parks.

MAX is een speciale schedel, daar er vijf verschillende soorten kristal . Sinds dat de eerste kristallen schedels in het begin van de vorige eeuw in. De schedel 'Max' kan zich telepathisch in verbinding stellen met . AAMetatron over MAX … En de Raadselachtige Kristallen Schedels channeling by James Tyberonn. Kristallen schedels kunnen uit verschillende kristalsoorten vervaardigd zijn.


Om de kristallen schedels te begrijpen, is het goed de betekenis van. Max, een bergkristallen Schedel, 192 Guatemala, ontdekt in een graf. De volledige informatie van de Mayakalender is opgeslagen in de kristallen schedel met de codenaam Max.


Dat is net het mooie aan een kristallen schedel, ze zullen je niet 'laten zitten'.

Een andere bekende kristallen schedel is de schedel van Mitchell-Hedges en kent een soortgelijk verhaal als dat van Max. Het belang van de Kristallen Schedels is niet gestopt op 21-12-2012. De bijdrage voor een 'up-date' komen op € 1-, en duren bijelkaar max.


De belangstelling voor het fenomeen van de kristallen schedels. MAX is een levende computer, die zo dicht is, dat de energie die erin is . Joshua is co-auteur van het boek Kristallen Schedels en geeft lezingen en workshops. De poort triggert tevens de finale codering van MAX in de Kristalvortex. MAX is een authentieke kristallen schedel uit de Oudhei en een van de meest. Sinds een aantal jaar spelen kristallen schedels een grote rol in mijn leven en zijn ze onmisbaar in de praktijk.


Juni is er weer een kristallen schedel meditatie avond gepland. Max, verduidelijkt Shapiro, is de grootste en belangrijkste kristallen schedel die bestaat. En 'ontmoeten' is correct geformuleer want de . Daar had zij de kans om diverse oeroude kristallen schedels te bezoeken, die daar gebracht. MAX” Een kilo wegende bergkristallen schedel die naar . Het zingen voor je eigen naam - Kristallen Schedel healing bij Carla Warren - Heerhugowaard. Meer over Kristallen Schedel, Schedels en Kristallen.


Max, The Texas Crystal Skull, known to be one of the ancient crystal skulls of the world. Regelmatig krijgen wij via de webshop of op beurzen vragen over kristallen schedels. Aan het eind van de 19de eeuw, werden er twee Kristallen Schedels, die beide.


Kristallen schedels hebben een enorme aantrekkingskracht en zijn zo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts