dinsdag 30 december 2014

Tafelkleden op maat gemaakt

Een ron vierkant, rechthoekig of ovaal tafelkleed op maat bestellen? Zo'n prachtig tijdloos kleed dat helemaal op maat van uw tafel gemaakt wordt? Bent u ook op zoek naar een tafelkleed of tafelloper van damast? Cottona levert tafellinnen en linnen tafelkleden op maat in maximaal werkdagen! Een tafelkleed uit onze Linnencollectie, Volledig op maat gemaakt.


Strijkvrij tafellinnen – de mooiste strijkvrije tafelkleden op maat gemaakt.

Bent u op zoek naar een mooi tafellaken, maar kunt u nergens de juiste maat vinden? Bent u opzoek naar een tafelkleed op maat? Veilig online betalen; Eenvoudig bestellen; Gratis advies op maat; Snelle levering. Smyrna tafelkleden zijn afgewerkt met een franje en gemaakt van 1 . Franse tafelkleden -Italiaanse tafelkleden -Ronde tafelkleden -Afwasbare tafelkleden met coating -Voor u op maat gemaakt tafellinnen -Tafelbeschermer van . Zeer veel klanten hebben bij Bellebien al een tafelkleed op maat besteld.


We krijgen bijna dagelijks ongelooflijk enthousiaste en blijde emails van onze . Tafelkleden op maat per stuk gemaakt, afwasbaar, kerklinnen, katoen damast, polyester, dacron. Het is zo leuk om weer een ingewikkelde maat tafellaken voor een klant te hebben. Prachtig weer zo'n bijzonder op maat gemaakt tafelkleed! Topkwaliteit afwasbare tafelkleden en tafellakens.


Prachtig tafeltextiel met de voordelen van tafelzeil. Maak uw wit of ecru damast tafelkleed online op maat, extra groot en lang . Bij kleurmeester maken we je tafelklee servetten, placemats of tafelloper op maat in onze stof van jouw keuze. Bezoek de site voor inspiratie, kleuren en . Pvc tafelkleed of stoffen tafellakens met bijhorende accesoires, aan U de keuze!


Wij stikken u tafelkleed om en maken het op de gewenste lengte. U kiest een katoenen stof uit kiezen op onze webshop. Het tafellinnen en de tafelkleden van de Witte Lietaer zijn beschikbaar in verschillende kleuren,.


Wanneer geen van de standaardmaten die wij aanbieden op uw tafel past kunt u bij ons een tafelkleed op maat laten maken. Doordat wij de meeste stoffen op voorraad hebben kunnen wij van vrijwel alle stoffen tafelkleden en lopers laten maken. Onze tafelkleden worden in ons eigen atelier gemaakt, precies op de maat die u wilt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een tweezijdig tafelklee met aan beide .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts