woensdag 6 januari 2016

Hazelnoot likeur

Unieke likeur met ambachtelijk smaak van noten, een zeer groot aanbod bestelbaar in de meest intense smaken, uit diverse landen. Inhoud: CL Soort: Noten Land: Italië Alcohol percentage: Allergenen: Geen . Frangelico is een Italiaanse likeur op basis van hazelnoten, cacao en vanillebessen. De zachtzoete smaak laat zich uitstekend combineren met koffie en . De Frangelico (hazelnoot-likeur) is bij Drank.


Koop dus nu Frangelico (hazelnoot-likeur) voor de beste prijs en we leveren je bestelling . Frangelico is een authentieke Italiaanse hazelnootlikeur die met zorg en aandacht is samengesteld naar eeuwenoud recept.

TIROOLSE HAZELNOTEN LIKEUR - Een fluweelzachte betoverende hazelnotenspecialiteit, die iedereen kan overtuigen met haar zoete geur van nougatcrème . Pure heerlijke Hazelnoot likeur op basis van vodka. Benodigheden: liter zuivere alcohol () gr. Een smaakvolle, ambachtelijk likeur met een mooie smaak van noten.

Ingrediënten: - liter alcohol () - 500gr hazelnoten (geroosterd en daarna grof gehakt) - 250gr bruine . Voeg dl Frangelico (Italiaanse hazelnootlikeur) toe, roer goed en wacht tot het verdampt is. Doe in een inmaakpot de hazelnoten en de wodka,sluit ze en laat het 2weken rusten op een koele donkere plaats. Los de cacao op in de alcohol, rooster en maal de hazelnoten, voeg ze toe aan de alcohol en laat ze een week in een fles macereren. Voeg flesje Prestige Hazelnoot essence toe aan 2gram suiker.


Een likeur is een alcoholische drank, die op smaak is gebracht met fruit, slagroom,. Een bijzondere likeur gestookt van amandelen, walnoten, hazelnoten, . Gall Gall Frangelico Hazelnootlikeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts