dinsdag 13 januari 2015

Tapasplank olijfhout

De mooiste en grootste keuze in olijfhouten snijplanken vindt u bij Tapasplanken. Olijfhouten Tapasplank van Bowls and Dishes Elke olijfhouten plank uit de Pure Olive Wood serie van . Pure Olive Wood is de natuurlijke lijn van Bowls and Dishes, bestaande uit 1 olijfhouten artikelen.

Naast olijfhouten tapasplanken, schalen en vijzels, zijn . Bowls and Dishes olijfhouten tapasplank tot cm. Prachtige lijn van tapasplanken die zijn gemaakt van natuurlijk olijfhout. Deze is afkomstig van oude olijfbomen die hun .

De tapasplanken van Pure Olive Wood is gemaakt van 1 olijfhout. De plank is een echt natuurproduct en wordt vervaardigd . Op zoek naar Bowls and Dishes Snij- en serveerplank van olijfhout cm ? De tapasplank kan gebruikt worden voor het presenteren van tapas en hapjes, als . Pure Olive Wood Tapasplank van olijfhout met unieke vorm en tekening. Olijfhouten Tapasplank van Pure Olive Wood.


Lengte tussen de en centimeter met een dikte van ca. De plank is gemaakt uit één stuk olijfhout. Zijn naadloos, niet-poreus, nemen geen geuren aan en zijn antibacteriëel.

Deze tapasplank van Bowls Dishes is een natuurproduct en daarom uniek. Uitstekend te gebruiken om tapas op te serveren, maar natuurlijk kan hij ook . Webwinkel Olijfhout ; Pure Olive Wood van Bowls and Dishes. Olijfhouten planken, schaaltjes, vijzels, broodmanden en kookgerei. Hieronder vind je een aantal prachtige Spaanse planken, gemaakt van de beste kwaliteit olijfhout. Ze komen in verschillende maten en zijn te gebruiken als . PURE OLIVE WOOD is de nieuwe lijn van Bowls and Dishes, bestaande uit 1 olijfhouten artikelen.


Door de karakteristieke groei van de olijfboom verkrijg je . Olijfhouten Tapasplank van Pure Olive Woo ca. Elke plank is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts