donderdag 8 januari 2015

Koffieapparaat met chocolademelk

Ik wil graag zelf zo'n automaat niet te groot, voor mijn dagelijkse koffie en chocolademelk. Op zoek naar het beste koffiezetapparaat Kies voor een koffiemachine van Philips, Nespresso, DeLonghi e. DeLonhi biedt de oplossing: een volautomatisch koffiezetapparaat dat ook warme chocolademelk schenkt. Warme chocolademelk is het ideale drankje voor het hele gezin.


Dankzij de speciale chocolade karaf is het bereiden van een heerlijke warme chocolademelk . Voedingswaarde chocolademelk uit automaat per glas (1gram). Chocolademelk uit automaat bevat kcal, gram koolhydraten, gram vetten en gram .

De ultieme gids als je het beste koffiezetapparaat kopen wil. Mokka: Dit wordt gemaakt door het mengen van een scheut espresso met warme chocomel. Met één druk op de knop bereid u snel en gemakkelijk koffie, thee, chocolademelk en verschillende koffievariaties.


Morgens begin ik met een sterk bakje zwarte koffie om wakker te worden, later een kopje thee met een koekje wanneer de . Deze advertentie is gebaseerd op uw huidige zoektermen. Bezoek de pagina Waarom deze advertentie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts