donderdag 22 januari 2015

Kopieerring bovenfrees festool

Beschrijving: Kopieerring voor het aftasten van freessjablonen, zonder gereedschap in de bovenfrees te plaatsen. In deze video is te zien hoe men een mal moet frezen met behulp van de kopieerring en de.

Spring naar Festool ringen - Kopieerringen voor Festool bovenfrees, diameter van 24mm. Geschikt voor machinetype: voor OF90 OF100 OF101 KF. Kopieerring voor het aftasten van freessjablonen.

En nu kom ik bij de accessoires de kopieerring tegen. Oef de OF 9is een oud type Festool Bovenfrees. Voor het seriematig kopieren van uw werkstuk; Voor Festool. Voor alle voorkomende freesmallen kan een kopieerring van 24mm worden gebruikt. Festool OF 22EB-Plus Bovenfrees 574349.


Festool bovenfrees of 14ebq-plus 14watt spantangdiameter 6-1mm. Bijna niet gebruikte festool kopieerring 27mm voor bovenfrees of 10nog in . Festool Bovenfrees OF 10EBQ-Plus + gratis beschermkapje 437307. Tectake Bovenfrees machine bovenfreesmachine freesmachine 400990. De plaat van de bistrotafel is gefreesd met een bovenfrees OF 14met mm kopieerring, een multifreessjabloon MFS 7en een groeffrees . Universele basisplaat voor bovenfrees incl. De bovenfrees is wel het meest veelzijdige stuk elektrische gereedschap bij houtbewerking.


Liever cm en de meest luxe versie van Festool zelfs cm slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts