maandag 13 augustus 2018

Friteuse schoonmaken

In deze boenklus van de maand lees je op welke manieren je jouw frituurpan of friteuse kunt schoonmaken. Frituren is af en toe best lekker én makkelijk. Maar hoe krijg je die pan weer snel schoon?

Hierbij een handig stappenplan voor de frituurpan . Leuk hoor, een friteuse in huis… maar een friteuse schoonmaken na afloop is best een klusje. Met behulp van een vaatwastablet krijg je hem . Frietuurpan kun je het beste met soda en warm heet water schoonmaken.

Hoe kun je het beste een vieze frituurpan schoonmaken, ik bedoel het grondig verwijderen van het frituurvet. Ben je dol op frituren maar heb je ook zo'n hekel aan het schoonmaken van de frituurpan? Lees dan hier hoe je dit snel en gemakkelijk kunt doen. Hier vind je een groot aantal tips voor het schoonmaken van je frituurpan.


Ik doe de binnenpan in de vaatwasser en als de vaatwasser afgelopen is en de pan nog heet, pak ik een schuursponsje met afwasmiddel en . Heb in het verleden vaak mijn friteuse schoongemaakt. Was dan zeker a uur bezig met schuren krabben en poetsen. Een friteuse is vet en ze reinigen is geen prettig werk.


Toch lukt het redelijk gemakkelijk met een.

Wat een hel is dat toch, het schoonmaken van je frituurpan. Spring naar Frituurpan schoonmaken - Goed schoonmaken is dan ook belangrijk. Frituurpan schoonmaken is een lastige klus. Handige tips om de frituur schoon te maken én te houden. Ooit had ik via Intomart zoveel Irischeques (bestaan die eigenlijk nog?) verzameld dat het genoeg was voor een heuse frituurpan.


Een probleem waar veel mensen tegenaan lopen is het schoonmaken van de frituurpan. Hier laten we zien hoe je je friteuse snel kunt . Ik heb pas mijn frituurpan schoongemaakt en hij was blinkie blinkie. Een friteuse is het uitgelezen product om lekkere frites en lekkere. Dit vet is maar moeilijk te verwijderen en zo wordt het schoonmaken van . U kunt uw frituurpan schoonmaken door deze te vullen met water en er een vaatwastablet in te doen. Laat het frituurmandje er ook in zitten, dan wordt dat ook . Deze praktijkkaart gaat over het schoonmaken van een friteuse.


Dit moet je voorzichtig en zorgvuldig doen. Je leert bijvoorbeeld dat je de friteuse pas mag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts