maandag 25 december 2017

Rolhouder cadeaupapier

Papierrolhouders, lintrolhouders tegen scherpe prijzen. Verschillende uitvoeringen, staand en hangend van Legro. Rolhouder inpakpapier als opbouw of onderbouw in verschillende .

Dubbele papierrolhouder legro rolhouder cadeaurolhouder kado. De inpak papier rolhouders zijn ook stapelbaar. Dan kunnen er meerdere rollen boven elkaar gezet worden.


Eventueel met een lintrolhouder daarboven.

Werkt u met rollen inpakpapier dan is een rolhouder voor inpakpapier een must! Bestel nu een rolhouder voor inpakpapier in verschillende breedtes! Onze combi rolhouder voor cadeaupapier is zelfs geschikt voor beide papierafmetingen en beschikt over voetsteunen en bevestigingsbeugels voor op de grond . Snijaapparaat staand model voor 70cm cadeaupapierRef. Chromen rolhouder voor aan de muur of op de toonbankRef.


Afrolapparaten, kado Papierhouders, Cadeaupapier snijders, Papiersdispencers, verpakkingsaccessoires en Cadeau rolhouders. Cadeaupapier Rolhouder 100cm - Hangmodel. Cadeaupapier Rolhouder 30cm - Tafelmodel. Frame tafel heel raam voor rollen roldiameter max.


Rolhouder met cadeaupapier; afmeting breedte ca. Rolhouder met cadeaupapier met en een halve rol papier de nieuwe rol beval zoweizo al 5meter. Retro houder voor rollen cadeaupapier in goede staat, werkt perfect. Mooie dubbele cadeaupapier rolhouder op houten plank. Hij verkeert in super staat (scherpe messen, stevige rolhouder en mechanisme klemt nog prima).


De Fabrikeur, industriele meubels, vintage meubels, bureaulamp, vintage papierrolhouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts