vrijdag 1 december 2017

Iittala winkel amsterdam

Iittala Amsterdam van Baerle Van Baerlestraat 10BB Amsterdam. Iittala opent nieuwe winkel in Amsterdam. Nieuwe flagshipstore bevestigt het — Iittala is Home of Scandinavian design. Openingstijden Iittala Van Baerlestraat in Amsterdam, alle Iittala openingstijden en.


Probeer dan één van de andere Woonwinkels in de buurt. Openingstijden Iittala in Amsterdam, overzicht met openingstijden en koopavonden van alle Iittala vestigingen in Amsterdam. Iittala laat met haar nieuwe winkel in Amsterdam zien dat het staat voor Scandinavisch design: mooi in eenvoud en geïnspireerd op de natuur.

We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Iittala Word lid om te weten wanneer! Iittala winkel - Leidsestraat - Folder, openingstijden en telefoonnummer. Andere Wonen en meubels winkels in Amsterdam. De openingstijden van iittala Leidsestraat in Amsterdam vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van iittala - op Openingstijden.


Ontdek de nieuwe Iittala wonen collectie. BK (43); Blomus (87); Blond Amsterdam (124). Volgens Iittala moeten producten altijd toepasselijk, duurzaam en functioneel zijn. Iittala kiest voor een duurzame maatschappij en tegen weggooimentaliteit, . Iittala Amsterdam openingstijden, koopzondag, koopavon werkdagen, zaterdag en zondag adres en telefoonnummer Iitala Shop Amsterdam, Van Baerlestraat . Op Leidsestraat in Amsterdam is Iittala Amsterdam gevestigd.


In de buurt van Iittala Amsterdam zijn genoeg leuke andere winkels als WE Fashion, Lush en . Onze winkel: Iittala komt uit een Fins dorp, genaamd Iittala. Sinds 18creëren wij tijdloos design waarover is nagedacht. Servies dat de tand des tijds glansrijk doorstaat. Dat komt omdat iedere Fin wel iets in huis heeft van het merk Iittala.


Iittala is Scandinavisch design: mooi in eenvoud en geïnspireerd op de natuur. Maar het merk onderscheidt zich ook in vakmanschap van onnavolgbare . Lifestyle is er weer bij als het gaat om de nieuwe Iittala flagshipstore in Amsterdam. Iittala laat met haar nieuwe winkel in Amsterdam – naar een fonkelnieuw store concept - zien dat het staat voor Scandinavisch design: mooi in . Iittala is in 18gestart als een glasfabriek en is tegenwoordig nog altijd wereldwijd. Iittala laat met zijn nieuwe winkel in Amsterdam – een fonkelnieuw store concept - zien dat het merk staat voor Scandinavisch design: mooi in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts